GIGI Studios

 

Motto

GIGI Studios te însoțește în căutarea exprimării sinelui.

 

GIGI Studios eclectic și avangardist tradițional și inovator

Având sediul în Barcelona, GIGI Studios este o companie independentă care combină cu măiestrie designul și creativitatea cu tehnicile meșteșugărești. Ochelarii GIGI Studios exprimă o viziune plurivalentă a modei, evidențiind individualitatea și distincția fiecărui purtător. La ora actuală, ochelarii GIGI Studios sunt distribuiți în peste 50 de țări ale lumii, fiind purtați de peste 500.000 de persoane.

 

GIGI Studios ● 3 puncte forte

1. Tehnicile artizanale de fabricație

Designerii spanioli știu că, pentru a produce o ramă pentru ochelari, sunt necesare peste 100 de etape de fabricație. Incluzând modele eclectice și versatile, ce acoperă o mare varietate de stiluri, colecția de ochelari GIGI Studios este orientată mai degrabă către tradiție și originalitate, procesele meșteșugărești fiind preferate în detrimentul standardizării specifice mass-market. Realizați în parteneriat cu cei mai buni profesioniști din fiecare domeniu, ochelarii GIGI Studios îndeplinesc principalele roluri ale unor echipamente optice: confort, funcționalitate, biocompatibilitate și durabilitate.

2. Materialele atent selectate

Acetat de celuloză ● Mazzuchelli (Italia)

Acetat de înaltă densitate ● Japonia

Oțel inoxidabil ● Germania

Titan și beta-titan ● Japonia

Componente și minuterie ● Visottica-Comotec (Italia)

 3. Diversitate expresivă

Proiectați pentru diferite fizionomii și pentru persoane de toate vârstele, ochelarii GIGI Studios sunt adecvați diverselor stiluri de viață, satisfăcând atât cerințe optice, cât și deziderate expresive.

 

Arhitectura colecției

Colecția de ochelari GIGI Studios este segmentată în cinci serii tematice:

VANGUARD, ICONS, MEN, LAB și XS.

4 dintre aceste linii acoperă ambele categorii de produse: rame pentru vedere (128 de modele) și ochelari de soare (70 de modele).

 

VANGUARD ● Maxima expresie a modei

VANGUARD reprezintă o colecție de ochelari cu adresabilitate feminină ce reflectă viziunea creativă GIGI Studios asupra modei. Proiectată în studioul de creație din Barcelona, linia VANGUARD este dominată de aerul eclectic și plin de contraste ce rezultă prin utilizarea fie a acetatului de celuloză, fie a oțelului inoxidabil. Purtătoarele ce-și doresc să fie în pas cu tendințele modei pot alege un model cu maxim impact atât din monturile optice, cât și din ochelarii de soare.

 

ICONS

După cum sugerează chiar denumirea liniei, ICONS ne propune o interpretare contemporană a modelelor iconice, ochelari transformați de-a lungul vremii în repere universal valabile. Pe baza unei experiențe ce acoperă trei generații, monturile optice ICONS aduc laolaltă tradiția și inovația. Confortabile și robuste, ramele ICONS folosesc acetat de celuloză și oțel inoxidabil, incluzând modele feminine și unisex.

 

LAB 

LAB reprezintă o linie de ochelari născută din experimente, fuzionând materiale ultra-ușoare și ultrasubțiri cu tehnologii recente de fabricație. Ramele din colecția LAB sunt realizate din beta-titan japonez, un aliaj de titan ce conține 85% titan, 11% vanadiu și 4% aluminiu, având o rezistență mecanică de 5 ori mai mare în raport cu titanul pur. În cadrul seriei compoziționale LAB, designerii ne propun modele cu anouri supradimensionate – realizate în întregime din beta-titan, precum și 2 modele – Minerva și Estelle, care încorporează componente din acetat de înaltă densitate.

 

MEN 

MEN identifică o colecție masculină compusă din monturi flexibile și ușoare, dar, în același timp, robuste și fiabile. Tehnicile artizanale se adaptează perfect materialelor de calitate superioară, precum acetatul de celuloză și titanul.

 

XS

Seria compozițională GIGI Studios XS reprezintă o reflectare a naturii avangardiste, eclectice a mărcii transpuse în monturi optice cu dimensiuni reduse. Folosind materiale de înaltă calitate, modelele sunt realizate manual pentru a oferi tinerilor purtători maximul de confort și expresivitate.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Începând cu 24 martie 2022, colecțiile de ochelari GIGI Studios sunt distribuite în România de către Sover Optica.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Apasă aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine GIGI Studios FW 2023-24 ● Le Club de Lecture

Apasă aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine GIGI Studios SS 2024 ● the Breakfast