Kowa Optimed

 

Kowa Company Limited este o societate înființată în 1894 și care a devenit una dintre cele mai mari companii private din Japonia în domeniul îngrijirii sănătății. Cu peste 1940 de angajați, grupul Kowa s-a transformat astăzi într-o companie multinațională implicată atât în fabricarea, cât și în comercializarea unor categorii diversificate de produse din domeniile farmaceuticelor, științei vieții, tehnologiei informației, materialelor textile, mașinilor și altor articole de larg consum.

Kowa Optimed este parte a diviziei de Electronică și Optică, fiind lansată în 1946 drept una din liniile strategice ale grupului Kowa. Având o îndelungată experiență în fabricarea instrumentelor optice de nivel profesional, Kowa Optimed deține întâietate în patru categorii distincte de produse, considerate drept un etalon internațional. Spre exemplu, Kowa Optimed a lansat în 1962 prima cameră foto de înaltă rezoluție pentru investigarea retinei, confirmând statutul unui producător de instrumente optice de mare precizie ce integrează cele mai inovatoare și cele mai noi soluții tehnologice într-o gamă de produse compacte, eficiente și ușor de utilizat. Camerele retiniene non midriatice Kowa sunt considerate și acum puncte de referință în domeniul instrumentelor non-invazive ce permit măsurarea inflamațiilor intraoculare. Ele se disting atât prin design și ergonomie, cât și prin incredibila calitate a imaginilor de înaltă rezoluție vizibile în format bi/tridimesional.

Utilizând o abordare pluridisciplinară, departamentul de Diagnostic Oftalmologic al Kowa Optical Products Co. produce o gamă specializată de instrumente optice destinate imagisticii oftalmologice, aparate pentru diagnosticarea viciilor de refracție, pentru explorarea sau tratarea afecțiunilor oculare, precum și pentru microchirurgie oculară. Kowa oferă, de asemenea, o gamă largă de produse de îngrijire a sănătății vederii: lentile intraoculare, lampi portabile cu fantă, aplanotonometre și auto-perimetre.

Tehnologiile Kowa Optical Products Co. sunt utilizate pentru fabricarea echipamentelor oftalmologice de înaltă precizie, lentilelor pentru sisteme optice cu zoom de înaltă calitate, binoclurilor și telescoapelor portabile ori sistemelor de iluminat cu LED-uri.

În anul 2011, Kowa Optimed Europa a devenit o companie independentă, desfășurând activități la nivel comunitar prin birourile din ​​Marea Britanie și Germania. Echipa europeană coordonează pe bătrânul continent toate vânzările și activitățile de marketing asociate, lucrând laolaltă cu întreaga rețea internațională de distribuție Kowa Optimed.

— — — — — — — — —

Începând cu luna iunie 2009, echipamentele Kowa Optical Products sunt distribuite în România de către Sover Optica.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind portofoliul de produse Kowa Optical Products Co.