Rexxam

 

Rexxam este un nume de referință în sectorul instrumentelor oftalmologice, fiind un etalon în rândul dispozitivelor optice de mare precizie fabricate în Japonia.

Aparatura oftalmologică fabricată sub brandul Rexxam cuprinde o gamă extrem de diversă de instrumente optice pornind de la cele destinate atelierelor de optică medicală (autolensmetre și pupildismetre), continuând cu cele pentru evaluarea viciilor de refracție (unități oftalmologice, autorefractometre, autorefkeratometre, keratometre, proiectoare de teste și truse cu lentile de probă /rame de probă) sau cu cele utilizate pentru imagistică și evaluarea analizatorului vizual extern (topografe corneene, biomicroscoape și aplanotonometre) și ajungand până la echipamente extrem de sofisticate ce contribuie la intervenții oftalmologice (microscoape chirurgicale).

= = = = = = = = = = = = = = = =

Începând cu anul 1986, în calitate de producător de echipamente originale (OEM), Rexxam producea componente pentru Shin-Nippon. În 1993, Rexxam devenea cel mai important furnizor pentru Shin-Nippon, fiind implicat atât în dezvoltarea, cât și în producția de componente și aparate optice. La data de 1 ianuarie 2014, grupul japonez Rexxam Co., Limited a preluat brandul Shin-Nippon de la Ajinomoto Trading Incorporation.

În 1957, Ajinomoto Trading Incorporation inaugurează la Tokyo divizia Shin-Nippon Commerce Inc. și exportă primul biomicroscop Shin-Nippon. Timp de peste 50 de ani, Ajinomoto Trading Inc. a dezvoltat continuu liniile de produse Shin-Nippon, compania fiind implicată în proiectarea și fabricarea de instrumente optice destinate explorării și imagisticii oculare.

— — — — — — — — —

Începând cu luna noiembrie 1999, echipamentele Shin-Nippon sunt distribuite în România de către Sover Optica.

 

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind portofoliul de produse optice Rexxam.