Tehia

 

1. House brandul Tehia

Universul house brandului Tehia are la baza două concepte: zeitate a luminii în mitologia greacă și simbol al puterii creative a naturii. În Grecia antică, Theia supranumită și Euryphaessa “atot-strălucitoare”, este un titan și o zeiță a Lunii. Theia  înseamnă pur și simplu “zeița” sau “divin”; Theia Euryphaessa (Θεία Εὐρυφάεσσα) aduce accente și strălucire. Theia este sora și consoarta zeului Hyperion, zeu al soarelui, și împreună sunt părinții lui Helios (Soarele), Selene (Luna), și Eos (Dawn).

Privind sub perspectiva perenității naturii, Tehia simbolizează forța nestăvilită a creativității ce pune în mișcare lumea, în ansamblu, și orice gest uman, în particular. Tehia reprezintă germenul ce strunește imaginația, făcând ideile sa prindă contur și Terra sa devină un loc mai bun. Tehia însumează câteva atribute cheie: lumină și progres, natură și prospețime, energie și emoție, creativitate și curaj.

Monturile colecției Tehia sunt mesagere ale prospețimii cromatice, uimind privirea prin jocurile de culori și modul particular de așezare a straturilor de material. Asemănător dinamicii diurne, monturile Tehia permit luminii să schimbe înfățișarea ochelarilor și să genereze o nouă identitate. Modelele Tehia se remarcă prin siluete bine trasate, prin efecte sculpturale ce hrănesc fantezia și rămân în memoria purtătorilor.

Colecția de monturi optice Tehia 2021 include 19 de modele pentru femei și 5 modele bărbătești. Toate sunt caracterizate de atenția acordată detaliilor, alegerea materialelor și a soluțiilor tehnice adecvate dovedind experiența de peste 70 de ani a specialiștilor din Oyonnax în arta prelucrării acetatului de celuloză.

Parcurgerea celor 24 de modele constituie o călătorie inedită printre culori și texturi, mate sau lucioase, cu desene liniare sau cu vibrații, dispuse în contrast sau ton sur ton. Ramele de ochelari Tehia evidențiază caracterul neconformist al întregii colecții, transformând alegerea potrivită într-o veritabilă cursă cu obstacole. Noile tendințe își lasă amprenta fie în frontaluri poligonale, fie în contaminările dintre tipologiile iconice – round cu aviator.

2. Personalitatea brandului Tehia creativitate, optimism, prospețime, autenticitate

3. Puncte forte ale colecției Tehia

- Monturi ce aparțin categoriei eyewear designer ● unice prin textură, expresivitate și acuratețea detaliilor

- Manufacturate artizanal cu materiale exclusive ● acetat de celuloză personalizat ce provine de la Mazzucchelli 1849, furnizorul tradițional la nivel global

-  Confort, flexibilitate și anduranță ● Articulație flex ascunsă în braț livrată de Vissotica Comotec, numărul 1 mondial în domeniu

4. Licența Tehia

Grosfilley Lunettes deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția ochelarilor Tehia, lansând în 2014 prima colecție Tehia.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind universul brandului Tehia si colecția omonimă de ochelari.