Charmant-Z model ZT19878

 

Dimensiuni: 50□20 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: panto/ frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din Z-Titanium, brațe cu insert de elastomer

Culori: negru, albastru, maro și gri

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Asemănător întregii colecții, montura Charmant-Z model ZT19878 exprimă conceptul “frumuseții funcționale”, designul inteligent de origine niponă fiind condensat în modele remarcabile din punct de vedere tehnic și estetic. Atributele obiective sunt dublate de calitățile emoționale, monturile Charmant-Z excelând prin perfecțiunea detaliilor, robustețea structurii și sobrietatea compoziției.

Rama e un exemplu de tehnologie aplicată în segmentul ochelarilor masculini, combinând aerul vintage cu Z-Titanium, un aliaj de înaltă tehnologie patentat de Charmant Group. Dacă forma frontalului aduce un tribut trecutului – puntea decupată în formă de potcoavă și anourile panto cu extremități browline, brațele reprezintă un mix contemporan între Z-Titanium și elastomer. Aspectul modern se datorează și celor două tonalități utilizate în finisarea anourilor, precum și aspectului 3D rezultat din insertul polimerului elastic din cele două brațe. Purtătorii atrași de ochelari de colecție vor fi plăcut impresionați de gravajul literei Z aplicat pe conectorii metalici poziționați la mijlocul brațelor. Atent proporționat, modelul ZT19878 este disponibil într-o paletă cromatică ce include negru, albastru, maro și gri.

Pentru a oferi purtătorilor un accesoriu personal ce asigură biocompatibilitate, flexibilitate, ușurință, stabilitate și confort, montura ZT19878 este confecționată din Z-Titanium, un aliaj revoluţionar pe bază de titan, fără vanadiu, fier, cupru sau nichel. Lansat acum 11 ani, Z-Titanium a constituit punctul de pornire pentru configurarea Charmant-Z, una dintre colecţiile cele mai elegante şi, în acelaşi timp, sofisticate ale Charmant Group.

Dacă Z reprezintă ultima literă a alfabetului, atunci colecția Charmant-Z simbolizează atingerea perfecţiunii printr-o evoluție fără sfârşit, în care tehnologia contemporană, designul de produs şi studiul materialelor fuzionează cu succes. Pentru bărbați, recunoscuți drept un public pragmatic și exigent, linia de ochelari Charmant-Z reprezintă vârful de lance al producătorului nipon Charmant, specialistul mondial al titanului.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna martie 2012, colecţiile de ochelari Charmant-Z sunt distribuite în România de Sover Optica.

Apăsați aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine Charmant-Z 2019 (The high end titanium eyewear collection for men).