Charmant-Z model ZT19879

 

Dimensiuni: 58□18 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: rectangular/ frontal cu anouri nylor

Material: frontal și brațe din Z-Titanium, brațe cu insert de elastomer

Culori: negru, maro, gri și auriu

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Asemănător întregii colecții, montura Charmant-Z model ZT19879 exprimă conceptul “frumuseții funcționale”, designul inteligent de origine niponă fiind condensat în modele remarcabile din punct de vedere tehnic și estetic. Atributele obiective sunt dublate de calitățile emoționale, monturile Charmant-Z excelând prin perfecțiunea detaliilor, robustețea structurii și sobrietatea compoziției. Atent proporționat, modelul ZT19879 este disponibil într-o paletă cromatică ce include negru, maro, gri și auriu.

ZT19879 e un exemplu de tehnologie aplicată în segmentul ochelarilor masculini, designerii apelând la Z-Titanium, un aliaj de înaltă tehnologie patentat de Charmant Group. Dacă forma frontalului este un standard ce amintește de stilul browline, celebru în anii `60, brațele reprezintă un mix contemporan între Z-Titanium și elastomer. Versatilitatea structurii e completată de aspectul sobru datorat tonalităților mate utilizate în finisarea anourilor. În plus, pentru a satisface gustul purtătorilor sensibili la detalii tehnice unicat, brațele sunt tratate 3D, plasticitatea fiind rezultatul insertului polimerului elastic din cele două brațe. Practic, elastomerul asigură atât flexibilitatea monturii, cât și imaginea unui produs din segmentul premium. Prin intermediul său, este evidențiat gravajul literei Z aplicat pe conectorii metalici poziționați la mijlocul brațelor și care sunt imersați în elastomer.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Pentru a oferi purtătorilor un accesoriu personal ce asigură biocompatibilitate, flexibilitate, ușurință, stabilitate și confort, montura ZT19879 este confecționată din Z-Titanium, un aliaj revoluţionar pe bază de titan, fără vanadiu, fier, cupru sau nichel. Lansat acum 11 ani, Z-Titanium a constituit punctul de pornire pentru configurarea Charmant-Z, una dintre colecţiile cele mai elegante şi, în acelaşi timp, sofisticate ale Charmant Group.

Dacă Z reprezintă ultima literă a alfabetului, atunci colecția Charmant-Z simbolizează atingerea perfecţiunii printr-o evoluție fără sfârşit, în care tehnologia contemporană, designul de produs şi studiul materialelor fuzionează cu succes. Pentru bărbați, recunoscuți drept un public pragmatic și exigent, linia de ochelari Charmant-Z reprezintă vârful de lance al producătorului nipon Charmant, specialistul mondial al titanului.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Începând cu luna martie 2012, colecţiile de ochelari Charmant-Z sunt distribuite în România de Sover Optica.

Apăsați aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine Charmant-Z 2019 (The high end titanium eyewear collection for men).