Eye Refract ● redefinirea refracției

 

Eye Refract (Visionix VX160) este un aberometru dual ce combină funcțiile unui autorefkeratometru cu cele ale unui foropter automat, permițând evaluarea simultană și iterativă a celor doi ochi (refracție binoculară automată).

Eye Refract este singurul dispozitiv din lume ce utilizează inteligența artificială pentru a măsura refracția fiziologică, generând cea mai confortabilă rețetă pentru purtător. Pe baza unei tehnologii unice și inovatoare, sistemul revoluționează investigarea refracției realizând măsurători extrem de rapide, precise și sigure. Potrivit studiilor publicate de ARVO – Association for Research in Vision and Ophthalmology este cea mai mare și cea mai respectată organizație internațională specializată în cercetarea oftalmologică și sănătatea vederii – Eye Refract a înregistrat peste 5.5 milioane de examinări în întreaga lume.

Refracția se bazează pe Wavefront Technology brevetată de Visionix®

Tehnologia frontului de undă măsoară refracția oculară folosind o multitudine de puncte, în timp ce tehnologiile convenționale măsoară unul sau doar câteva puncte. Eye RefractTM este echipat cu doi senzori activi Shack-Hartmann ce acționează în combinație cu capul foropter, evaluând automat viciile de refracție. Prin metoda brevetată, Visionix® miniaturizează această tehnologie, integrând aberometrul dual în determinarea refracției binoculare, în timp real, cu o precizie extraordinară.

Puncte forte Eye Refract

- Creșterea calității serviciului oftalmologic

- Eliminarea erorilor și sporirea acurateții diagnosticului – rezultatele se bazează pe reacțiile fiziologice ale pacientului, fără a fi necesară interpretarea lor de către operator/prescriptor

- Reducerea timpului alocat pacientului – examinarea ambilor ochi durează mai puțin de 4 minute

- Caracter user-friendly în utilizare – interfață grafică intuitivă

- Monitorizarea optimă a pacienților – salvarea măsurătorilor într-o bază de date, accesarea istoricului pacientului și posibilitatea evaluării informațiilor clinice în sistem de telemedicină

- Conectivitate (integrarea datelor în sistem de terminale legate într-o rețea Wi-Fi) – pilotarea procesului de refracție se face cu ajutorul unei tablete

Eye RefractTM  (VX160) este proiectat, fabricat și distribuit de Visionix, un grup internaţional specializat în furnizarea de aparatură oftalmologică destinată echipării cabinetelor oftalmologice şi atelierelor de optică.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Apăsați aici pentru a descărca broșura Eye RefractTM (Visionix VX160) în limba română și aici pentru limba engleză.

Broșura Eye Refract este disponibilă pe issuu, cea mai importantă platformă de publishing. În luna iunie 2019, Eye RefractTM este promovat la pagina 11 a Suplimentului Oftalmologia_ediția 2019.

Urmați linkul pentru a urmări clipul video Eye Refract.