Foropter digital YEASN model YPA-2100

 

Foropterul digital YEASN model YPA-2100 este un dispozitiv medical foarte util în investigația clinică din cadrul oricărui cabinet de optică și optometrie al mileniului trei. Prețul avantajos include câteva beneficii-cheie:

-  Mecanism optic de maximă precizie ● Sistemul automatizat de acționare a lentilelor este  extrem de precis și silențios.

Viteză de lucru Schimbarea lentilelor de probă este foarte rapidă.

-  Fiabilitate ● Discul rotativ este proiectat să nu se blocheze nici după 50000 de acționări, garanția discului acoperind 15 ani de activitate.

-  Control la distanță de pe tabletă cu ecran multitactil ● Foropterul automat YEASN YPA-2100 poate fi gestionat printr-un ecran multitactil cu reacție extrem de rapidă. Conexiunea cu terminalul mobil (tableta) este asigurată prin Wi-Fi sau Bluetooth.

-  Versatilitate ● Foropterul automat poate rula 8 programe predefinite de consultație, armonizate atât cu profilurile pacienților, cât și cu protocoalele de investigație optometrică.

-  Conectivitate ● Foropterul automat poate fi utilizat atât în cabinete oftalmologice de mici dimensiuni, cât și în clinici oftalmologice de anvergură, interconectate fie într-o rețea privată, fie cu sistemul național de sănătate.

-  Transfer rapid de date ● 4 foroptere digitale YEASN YPA-2100 pot fi legate în rețea cu 1 autolensmetru YEASN CCQ-800 pentru a transfera date ale pacienților. Softul încorporat permite comunicarea cu alte aparate YEASN, precum și parcurgerea sesiunilor de actualizare a sistemului de operare.

 

Foropterul digital YEASN model YPA-2100 este fabricat de Chongqing Yeasn Science & Technology Co. Ltd (China).

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Pentru mai multe detalii privind specificațiile tehnice, consultați broșura aparatului.