Centro Style ● peste 45 de ani în preajma purtătorilor de ochelari

 

Centro Style SpA Italia este un operator tradițional pentru opticienii din toată lumea, de peste 45 de ani viziunea companiei rămânând neschimbată: oferim soluţii inovatoare și funcționale în domeniul vederii, ce sporesc atât confortul optic, cât și calitatea vieții. Pe parcursul timpului, Centro Style și-a consolidat relațiile cu partenerii de afaceri, cultura organizațională punând clientul în centrul preocupărilor: “am învățat să găsim împreună soluții, să descoperim oportunități și să acordăm răspunsuri călăuziți de loialitate, coerență, pasiune, empatie și flexibilitate.”

Activitatea Centro Style este axată pe studiul, cercetarea, dezvoltarea şi fabricarea de produse inovatoare, bazate pe design și tehnologie, în pas cu tendinţele modei şi concepute pentru satisfacerea solicitărilor opticienilor dintr-o piaţă globală în continuă schimbare.

Actuala ofertă Centro Style reflectă sloganul Around People, alcătuind un portofoliu extrem de larg de produse. Ele pot fi întâlnite oriunde, pornind cu salonul de optică, continuând cu cabinetul optometric și terminând cu atelierul de montaj. Cei 180 de angajați Centro Style deservesc peste 15.000 de clienți ce provin atât din Italia (8000), cât și din peste 80 de țări ale lumii. Cu un portofoliu de produse ce include peste 10.000 de articole realizate sub licenţă proprie, Centro Style oferă răspunsuri concrete oricărui tip de magazin de optică medicală și oricărui tip de solicitare ce privește purtarea, depozitarea și curățarea ochelarilor, execuția și întreținerea lor, precum și accesoriile aferente. Pe lângă ochelari, portofoliul Centro Style include instrumente şi minuterie pentru atelierul de optică, aparatură pentru reparaţiile şi mentenanţa ochelarilor, articole specifice pentru îngrijirea vederii etc.

Cercetarea și dezvoltarea continuă a permis confirmarea internațională a produselor destinate organizării atelierului de optică. Trofeul iF Product Design Award 2010, primit cu prilejul salonului iF Design de la Hanovra, constituie mărturia originalității Centro Style, compania italiană fiind premiată în acel an cu unul dintre cele mai prestigioase premii internaționale pentru inovație și design. The LabModularSystem este un sistem inovator de organizare a laboratorului de optică ce asigură creșterea eficienței spațiului de lucru, permițând opticianului să obţină avantaje competitive în urma serviciilor cu valoare adăugată acordate clienților săi.

În 1976,  Centro Style și-a stabilit sediul administrativ în localitatea lombardă Vedano Olona (Italia), compania extinzându-și activitatea printr-o filială situată în suburbia londoneză Watford (Marea Britanie).

În 2015, pentru a face față provocărilor pieței, precum și pentru a crește viteza de reacție în contextul eliminării erorilor, Centro Style investește masiv în digitalizarea întregului sistem logistic. La ora actuală, beneficiind de o platformă logistică integrată, Centro Style poate gestiona o medie de aproximativ 700 de expediții zilnice ce corespund unui volum mediu anual de 135.000 de comenzi. Deschiderea către inovație și implementarea tehnologiilor moderne a determinat Confindustria – prin rețeaua Digital Innovation Hub – să atribuie, în octombrie 2023, titulatura „” unității operaționale Centro Style din Vedano Olona. În cadrul programului național „Fabbriche Vetrina” sunt selectate companii italiene orientate spre inovare care au introdus și încorporat soluții avansate de producție, stocare și livrare, societăți care reprezintă un punct de referință în privința digitalizării, folosind una sau mai multe tehnologii tipice generației “”.

Cele 8 puncte forte Centro Style sunt:

1) Cercetare continuă & Design ● Bazate pe activitatea prolifică a departamentului de cercetare-dezvoltare, toate produsele Centro Style satisfac deopotrivă cerințele purtătorilor de instrumente individuale de corecție optică, precum și dezideratele profesioniștilor din magazinele de optică medicală. Produsele Centro Style sunt realizate în conformitate atât cu directivele naționale și comunitare, cât și cu normele impuse de reducerea impactului asupra mediului.

2) Serviciul clienți ● Asistența pre și post-vanzare este dublată de consultanță tehnică și comercială;

3)  Asistența personalizată și training ● prin intermediul unor proiecte adaptate cerințelor specifice clientului;

4)  Logistica ● Livrarea promptă a comenzilor datorită unei infrastructuri moderne ce recurge la un sistem logistic integrat. Sunt combinate managementul eficient al stocurilor cu facilitățile unui depozit controlat electronic și total automatizat; 65% din comenzi sunt livrate în aceeași zi, restul de 35% fiind expediate în ziua următoare.

5)  Controlul calității ●

6) Respectul față de mediu ● 

7) Sisteme de comunicare vizuală atractive și inovative ce animă interacțiunea din magazin sau intensifică receptarea produselor la nivelul vitrinei.

8) Certificate actualizate

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna noiembrie 2005, produsele Centro Style sunt distribuite în România de către Sover Optica.

Apăsând aicigăsiți mai multe detalii despre universul Centro Style Italia.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Pentru a căuta un produs Centro Style, vă rugăm să accesați link-ul.