Centro Style ● peste 45 de ani în preajma purtătorilor de ochelari

 

Centro Style SpA Italia este un operator tradițional pentru opticienii din toată lumea, de peste 45 de ani viziunea companiei rămânând neschimbată: oferim soluţii inovatoare și funcționale în domeniul vederii, ce sporesc atât confortul optic, cât și calitatea vieții. Pe parcursul timpului, Centro Style și-a consolidat relațiile cu partenerii de afaceri, cultura organizațională punând clientul în centrul preocupărilor: “am învățat să găsim împreună soluții, să descoperim oportunități și să acordăm răspunsuri călăuziți de loialitate, coerență, pasiune, empatie și flexibilitate.”

Activitatea Centro Style este axată pe studiul, cercetarea, dezvoltarea şi fabricarea de produse inovatoare, bazate pe design și tehnologie, în pas cu tendinţele modei şi concepute pentru satisfacerea solicitărilor opticienilor dintr-o piaţă globală în continuă schimbare.

Portofoliul de produse Centro Style include mai mult de 6.000 de articole – minuterie şi instrumente pentru atelierul de optică, aparatură pentru reparaţii şi mentenanţă, rame pentru ochelari cu utilizări specifice, ochelari de soare, accesorii etc – realizate sub licenţă proprie, în conformitate cu normativele internaţionale.

Cercetarea și dezvoltarea continuă a permis confirmarea internațională a produselor destinate organizării atelierului de optică. Trofeul iF Product Design Award 2010, primit cu prilejul salonului iF Design de la Hanovra, constituie mărturia originalității Centro Style, compania italiană fiind premiată în acel an cu unul dintre cele mai prestigioase premii internaționale pentru inovație și design. The LabModularSystem este un sistem inovator de organizare a laboratorului de optică ce asigură creșterea eficienței spațiului de lucru, permițând opticianului să obţină avantaje competitive în urma serviciilor cu valoare adăugată acordate clienților săi.

În 1976,  Centro Style și-a stabilit sediul administrativ în localitatea lombardă Vedano Olona (Italia), compania extinzându-și activitatea printr-o filială situată în suburbia londoneză Watford (Marea Britanie). Având 140 de angajați, Centro Style distribuie la nivel național printr-o rețea de 29 de agenți, iar la nivel mondial prin intermediul unui număr 12 de distribuitori ce acoperă 82 de ţări ale lumii.

Cele 5 puncte forte  Centro Style sunt:

1)      O diversă și completă paletă de produse realizate în conformitate atât cu directivele naționale și comunitare, cât și cu normele impuse de reducerea impactului asupra mediului. Bazate pe activitatea prolifică a departamentului de cercetare-dezvoltare, toate produsele Centro Style satisfac deopotrivă cerințele purtătorilor de instrumente individuale de corecție optică, precum și dezideratele profesioniștilor din magazinele de optică medicală.

2)      Serviciu clienți ● Asistența pre și post-vanzare este dublată de consultanță tehnică și comercială;

3)      Asistența personalizată prin intermediul unor proiecte adecvate cerințelor specifice clientului;

4)      Livrarea promptă a comenzilor datorită unei infrastructuri moderne ce recurge la un sistem logistic integrat ce combină managementul eficient al stocurilor cu facilitățile unui depozit controlat electronic;

5)      Sisteme de comunicare vizuală atractive și inovative ce animă interacțiunea din magazin sau intensifică receptarea produselor la nivelul vitrinei.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna noiembrie 2005, produsele Centro Style sunt distribuite în România de către Sover Optica.

Apăsând aicigăsiți mai multe detalii despre universul Centro Style Italia.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Pentru a căuta un produs Centro Style, vă rugăm să accesați link-ul.