Elamed

 

ELAMED (Yelatma Instrument Making Enterprise, JSC) este un producător de echipamente medicale din Rusia, având o experiență de 35 de ani în domeniul proiectării și producției dispozitivelor medicale. Începând cu anul 2009, ELAMED a devenit cel mai important operator din sector, având o cota de piață de aproximativ 7%. La ora actuală, 80% din clinicile medicale din Rusia folosesc dispozitive, mobilier și produse medicale de unică folosință furnizate de ELAMED. Rețeaua de distribuție ELAMED include comercianții cu amănuntul, magazinele cu echipamente medicale și dispozitive ortopedice din Rusia. Produsele ELAMED sunt exportate în Kazahstan, Belarus, Ucraina, Lituania, Letonia, Germania, Canada, SUA, India și Israel.

 

Cheile succesului ELAMED sunt:

- orientarea către viitor

- resurse umane cu înalt calificate

- îmbunătățirea constantă a sistemului de management al afacerii

- angajarea consecventă în menținerea sănătății și creșterea calității vieții.

 

ELAMED ● Scurt istoric

Compania ELAMED a fost înființată în Yelatma (regiunea Ryazan, Rusia) în anul 1980, fiind asimilată drept Fabrica nr. 2 din Ryazan, specializată în producția de dispozitive pentru industria de apărare.

Noua istorie a ELAMED a început la sfârșitul anilor ’80, atunci când a demarat proiectarea și fabricarea de echipamente medicale. Astăzi, portofoliul ELAMED cuprinde mai mult de 100 de produse, inclusiv dispozitive de terapie portabilă pentru uz casnic și spitalicesc, echipamente complexe de diagnosticare, mobilier medical, dispozitive de curățare cu ultrasunete, recipiente de dezinfecție, consumabile de unică folosință. Sub coordonarea Centrului de Cercetare și Dezvoltare ELAMED sunt proiectate o gamă largă de produse inovatoare, sunt dezvoltate tehnologii medicale ori metode de terapie.

În ultimul deceniu, volumul de producție ELAMED s-a dublat, gama de produse a crescut cu 30%; o treime din facilitățile de producție au fost înlocuite cu noi echipamente. Astăzi, personalul ELAMED numără peste 1000 de angajați.