Luneau Technology

 

Luneau Technology este un furnizor global specializat în furnizarea de aparatură optică de mare precizie destinată echipării cabinetelor oftalmologice (aparatură de diagnostic și măsurarea refracției) și atelierelor de optică (echipamente pentru execuția și calibrarea ochelarilor de vedere). Portofoliul Luneau include 3 branduri: Briot®, Weco® și Visionix®. Luneau și Visionix au fuzionat în 2003, ambele societăți deținând o lungă tradiție în sectorul aparatelor de optometrie și oftalmologie. Fiind recunoscuți drept pionieri în domeniu prin produsele lor inovatoare, Briot și Visionix dețin peste 30 de patente și brevete de invenție.  Un procent de 10% din profit este redirecționat anual în activități de cercetare și dezvoltare, pentru a oferi cel mai înalt nivel de tehnologie și cel mai bun nivel de preț tuturor profesioniștilor din sectorul îngrijirii vederii: opticieni, optmetriști și oftalmologi.

Strategia succesului Luneau Technology Operations se bazează pe orientarea spre client, cei peste 600 de angajați răspândiți în mai mult de 100 de țări ale lumii reușind să deservească un număr de 165000 de aparate instalate. La finele anului 2018, LTO Group deținea o rețea internațională de 12 subsidiare și colabora 162 de distribuitori la nivel global.

Mașina de șlefuit Briot Attitude a câștigat trofeul SILMO d`Or 2015

În seara de vineri, 25 septembrie 2015, la Paris, Luneau Technology Operations a câștigat renumitul trofeu SILMO d`Or 2015 pentru Briot Attitude, cea mai recentă mașină de șlefuit din segmentul premium aparținând sistemelor de echipamente pentru laboratoare de optică medicală. Citește aici comunicatul complet privind distincția primită de Briot Attitude.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind portofoliul de produse Luneau Technology Operations.