Roundten Europe

 

2014  ideea ochelarilor rezistenți la șoc

Activând în sectoare diferite de industria ochelarilor, Ivan și Marcello și-au dat seama că, exact când aveau mai mare nevoie de ei, ochelarii lor erau mereu deteriorați și imposibil de utilizat. Ochelarii anilor 2014 erau prea fragili pentru dinamica omului contemporan – le lipseau rezistența capabilă să genereze siguranță și confort în utilizare.

Plecând de la viziunea realizării unor ochelari user friendly - care să nu dea bătăi de cap purtătorului, cei 2 antreprenori și-au propus să producă ochelarii ideali omului contemporan – rezistenți la șocuri și răsuciri, ușori, fiabili și simplu de întreținut, totul livrat la un preț accesibil.

 

2016 ● lansarea primei colecții de ochelari ROUNDTEN  

Complex și provocator, proiectul ROUNDTEN este total inovativ, designul și tehnologia conlucrând pe baza unui material revoluționar. Cu ajutorul oțelului inoxidabil austenitic îmbogățit cu carbon – patentat FLEXTAL® – și incluzând o balama inteligentă de tip click-clack, ideile lui Ivan Ricart și Marcelo di Benedetto au prins contur.

Utilizând vasta experiență dobândită în obținerea oțelurilor speciale și tehnologii avansate din industria auto, fondatorii ROUNDTEN au reușit să lanseze în 2016 prima colecție de ochelari de soare. Peste un an, se lansau și ramele pentru vedere.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Apasă aici pentru a descoperi mai multe detalii privind istoricul Roundten.