Just Cavalli JC782S

 

Dimensiuni: 53□17/ lungimea brațelor = 140 mm

Formă: cat-eye oversize/ frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză / logo Just Cavalli gravat prin incizie laser

Culori: frontal și brațe în tonalități de negru, gri, beige, blue, roșu și roz

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Ochelarii de soare Just Cavalli JC782S reinterpretează clasica linie cat-eye, însă forma este elansată cu aer glamour, fiind adresată femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Montura se remarcă atât prin frontalul oversize de inspirație disco, cât și prin efectul tridimesional aplicat pe cele două brațe.

Prezența logo-ului “Just Cavalli” ilustrează apartenența purtătorului la o categorie de public ce preferă impactul derivat din purtarea unui accesoriu de modă aparținând unui brand cu notorietate globală.

Împreună cu modelul JC781S, ochelarii Just Cavalli JC782S animă imaginea trupei spaniole Sweet California, cele trei tinere devenind ambasadoarele brandului în colțul vestic Europei. Atitudinea extrem de optimistă și contemporană stârnește admirația publicului, apariția scenică lăsând impresia că aparțin unei singure … imagini sonore. Versiunile Just Cavalli JC781S și JC782S sunt concepute în familie, diferențele dintre modele fiind mai degrabă la nivel cromatic, decât formal.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Just Cavalli, semnând acordul de licență în anul 2005. Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Just Cavalli Eyewear.

Începând cu octombrie 2005, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Just Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Directiva Europeană 89/686/CEE. Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate direct sau la comandă în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română.