Just Cavalli 757S

 

Dimensiuni: 56□17/ lungimea brațelor = 140 mm

Formă: pilot trapezoidal / frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză / logo Just Cavalli gravat prin incizie laser

Culori: frontal și brațe în tonalități de negru, havana, green havana, blue

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Ochelarii de soare Just Cavalli JC757S decupați în forma clasicului model aviator reușesc să aducă legenda mai aproape de modernitate. Modelul confecționat din acetat de celuloză se adresează segmentului masculin, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, un public preocupat nu atât de tendințele momentului, cât mai ales de rigoarea compozițională specifice stilului new-iconic. Expresivitatea materialului este susținută de conotația ochelarilor aviator, accesorii ce oferă purtătorului un puternic impact vizual, garantându-i o imagine ce mereu va fi asociată cu performanța, vigoarea și curajul.

Prezența logo-ului “Just Cavalli” ilustrează apartenența purtătorului la o categorie de public ce preferă impactul derivat din purtarea unui accesoriu de modă aparținând unui brand cu notorietate globală.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Just Cavalli, semnând acordul de licență în anul 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Just Cavalli Eyewear.

Începând cu octombrie 2005, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Just Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Directiva Europeană 89/686/CEE. Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate direct sau la comandă în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română.