Just Cavalli JC781S

 

Dimensiuni: 56□17/ lungimea brațelor = 140 mm

Formă: cat-eye oversize/ frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză / logo Just Cavalli gravat prin incizie laser

Culori: frontal și brațe în tonalități de negru, gri, orange, fuchsia, bleu și verde

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Montura Just Cavalli JC781S reinterpretează clasica linie cat-eye, însă forma este elansată cu aer glamour, fiind adresată femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Montura se remarcă atât prin frontalul oversize de inspirație disco, cât și prin efectul tridimesional aplicat pe cele două brațe. Prezența logo-ului “Just Cavalli” ilustrează apartenența purtătorului la o categorie de public ce preferă impactul derivat din purtarea unui accesoriu de modă aparținând unui brand cu notorietate globală.

Ochelarii de soare JC781S_81Z sunt protagoniștii recentei campanii de imagine Just Cavalli pentru sezonul primavară-vară 2017. Clipul video înfățișează ambianța dintr-o seară în care sonoritățile disco sunt dublate de muzica rock, energia tinerilor fiind râsfrântă în dansul și atitudinea pline de senzualitate și glamour.

Datorită puternicei sale personalități, solista italiană Lodovica Comello și-a ales modelul Just Cavalli JC781S_culoare 81Z, ochelarii de soare fiind purtați de artistă în videoclipul noului sigle “50 Shades of Colours”, o poveste urbană în care energia și optimismul sunt dublate de coregrafia celor 10 dansatori costumați în culori extrem de vivace. La finele lui aprilie, montura JC781S_81Z a fost postată pe contul propriu de Instagram #lodocomello.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Just Cavalli, semnând acordul de licență în anul 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Just Cavalli Eyewear.

Începând cu octombrie 2005, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Just Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Directiva Europeană 89/686/CEE. Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate direct sau la comandă în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare distribuite, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română.