Charmant-Z model ZT19874

 

Dimensiuni: 52□20 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: panto / frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din Z-Titanium

Culori: negru, maro și gri

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura ZT19874 combină aerul istoric cu cele mai noi aliaje patentate de Charmant, specialistul mondial al titanului. Dacă forma ramei aduce un tribut stilului panto cu extremități ce evocă inflexiuni browline, structura reprezintă un exemplu de tehnologie aplicată în segmentul ochelarilor masculini. Montura ZT19874 este confecționată din Z-Titanium, un aliaj revoluţionar pe bază de titan, fără vanadiu, fier, cupru sau nichel. Charmant recurge la acest procedeu pentru a oferi purtătorilor un accesoriu personal ce asigură biocompatibilitate, stabilitate și confort. Atributele obiective sunt dublate de calitățile emoționale, monturile Charmant-Z fiind expresia designului inteligent de origine niponă. Perfecțiunea detaliilor și sobrietatea compoziției sunt mesagerii “frumuseții funcționale”, un concept condensat în modele remarcabile din punct de vedere tehnic și estetic. Flexibilă și ușoară, Montura ZT19874 este atent proporționată, fiind disponibilă într-o paletă cromatică ce include negru, maro și gri.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Lansat acum 10 ani, Z-Titanium a constituit punctul de pornire pentru configurarea Charmant-Z, una dintre colecţiile cele mai elegante şi, în acelaşi timp, sofisticate ale Charmant Group. Dacă Z reprezintă ultima literă a alfabetului, atunci colecția Charmant-Z simbolizează atingerea perfecţiunii printr-o evoluție fără sfârşit, în care tehnologia contemporană, designul de produs şi studiul materialelor fuzionează cu succes. Pentru bărbați, recunoscuți ca un public pragmatic, dar exigent, linia Charmant-Z este vârful de lance al producătorului Charmant.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Începând cu luna martie 2012, colecţiile de ochelari Charmant-Z sunt distribuite în România de Sover Optica.

Apăsați aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine Charmant-Z 2019 (The highend titanium eyewear collection for men).