Model Tom Ford FT0624 Nicholai

 

Dimensiuni: lungimea brațelor = 145 mm

Formă:  frontal aviator cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză, terminal din titan

Culori: montură neagră echipată cu lentilă de culoare fumurie și tratament oglindă (01C), montură neagră echipată cu lentile polarizante (02D), montură maron închis echipată cu lentile de culoare verde închis (49A) și montură havana echipată cu lentile de culoare maro (52E).

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare FT0624 Nicholai aparțin colecției Tom Ford Eyewear primăvară-vară 2018, punând în evidență conceptul New Iconic. Modelul se inspiră din formele ochelarilor aviator, însă designerul propune o interpretare subtilă, reconfigurând zona punții centrale și marcând mai bine conturul superior al monturii. Cu ajutorul contrastelor de materiale – titan și acetat de celuloză, Ford reușește să obțină o abordare modernă a tradiționalilor ochelari cu anouri triangulate. Dacă în zona frontală, decorul metalic liniar traversează montura de la stânga la dreapta, la zonele terminale, metalul revine și asigură închiderea compoziției. Pentru a asigura fanilor cele mai bune materiale, Tom Ford recurge la titanul japonez, al fiind utilizat pentru calitățile sale biocompatibile, pentru stabilitatea chimică și pentru ușurință

Prezența logo-ului în zona articulației – litera T amplasată orizontal este un element de autenticitate, sugerând procesul artizanal de fabricație și natura exclusivă a colecției Tom Ford Eyewear.

Configurați pe o structură confecționată din acetat de celuloză, ochelarii de soare FT0624 asigură purtătorului atât protecție la radiațiile ultraviolete, cât și un stil personal bine definit. Modelul Tom Ford FT0624 Nicholai este disponibil în patru versiuni cromatice, la una din ele lentilele fiind polarizante (culoare 02D).

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Regulamentul European nr. 425/2016. Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate – direct sau la comandă – în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare distribuite, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română.

Potrivit actualului Regulament European nr. 425/2016, termenul “echipamente individuale de protecție” (EIP) definește “echipamente proiectate și fabricate pentru a fi purtate sau utilizate de o persoană pentru a se proteja împotriva unuia sau mai multor riscuri la adresa sănătății sau securității sale”.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține dreptul pentru proiectarea, producția și distribuția colecției TOM FORD Eyewear, semnând acordul de licență cu Tom Ford International în aprilie 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Tom Ford Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu 2007, colecţiile de ochelari Tom Ford sunt distribuite în România de către Sover Optica.