Model Tom Ford FT0708 Spector

 

Dimensiuni: lungimea brațelor = 145 mm

Formă:  frontal rectangular cu anouri închise

Material: frontal și brațe din monel

Culori: montură gunmetal echipată cu lentilă de culoare fumurie (08A), montură aurie echipată cu lentile galbene (30E), lentile orange (33E), lentile verde închis (33N) și lentile roz (33Y).

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare FT0708 Spector aparțin colecției Tom Ford Eyewear primăvară-vară 2018, punând accentul pe contrastele și afinitățile dintre generații. Modelul se inspiră din formele navigator specifice anilor `60, o perioadă de glorie a rock`n`roll-ului în care ochelarii apăreau împreună cu frontmenii pe afișele trupelor de top.

Ochelarii de soare Tom Ford FT0708 Spector se remarcă prin conturul precis, aspectul oversize și fluiditate, forma frontalului prelungindu-se pe cele două brațe. Configurați pe o structură confecționată din monel, ochelarii FT0708 au aspect de scut protector capabil să asigure purtătorului nu atât protecție solară, cât mai degrabă un stil personal bine definit. Elementul relevant rămâne geometria ansamblului, lentilele plane completând efectele spațiale ale unghiul drept ce apare în trei planuri de referință – la trasarea frontalului, la deschiderea brațelor și la trapezul lateral ce prelungește protecția pe zona temporală.

Model cu formă rectangulară ce acoperă ambele genuri de purtători, Tom Ford FT0708 Spector este disponibil în cinci versiuni cromatice fiind structurat fie pe o platformă neagră asortată cu lentile fumurii (08A), fie pe o platformă aurie asortată cu lentile galbene (30E), lentile orange (33E), lentile verde închis (33N) și lentile roz (33Y).

Pentru impactul său vizual, ochelarii de soare Tom Ford FT0708 Spector apar în campania de promovare a liniei Tom Ford Eyewear pentru sezonul primăvară-vară 2018.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Directiva Europeană 89/686/CEE. Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate direct sau la comandă în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare distribuite, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține dreptul pentru proiectarea, producția și distribuția colecției TOM FORD Eyewear, semnând acordul de licență cu Tom Ford International în aprilie 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Tom Ford Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu 2007, colecţiile de ochelari Tom Ford sunt distribuite în România de către Sover Optica.