Model Tom Ford FT0710 Atticus

 

Dimensiuni: lungimea brațelor = 145 mm

Formă:  frontal rectangular cu anouri închise și lentilă unică

Material: frontal și brațe din propionat de celuloză

Culori: montură neagră echipată cu lentilă unică de culoare fumurie (01A), gri oglindă (01C), maro oglindă (01G) și roz oglindă (01Z).

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Ochelarii de soare Tom Ford FT0710 Atticus se remarcă prin aspectul oversize, aerul monolit fiind abordat cu fluiditate, forma frontalului prelungindu-se pe cele două brațe. Configurați pe o structură confecționată din plastic injectat (propionat de celuloză), ochelarii FT0710 au aspect de scut protector capabil să asigure simultan atât protecție solară, cât și un stil bine definit. Elementul relevant rămâne stilul futurist, evidențiat de reflexiile emise de tratamentul oglindă aplicat pe lentila unică. Modelul este structurat pe o platformă neagră, fiind disponibil în patru versiuni cromatice în funcție de culoarea sistemului optic: lentile fumurii (01A), gri oglindă (01C), maro oglindă (01G) și roz oglindă (01Z).

Ei aparțin colecției Tom Ford Eyewear toamnă-iarnă 2019, viitorul sezon punând accentul pe contrastele și afinitățile dintre generații. Pentru a susține noua tendință urban futuristă, ochelarii de soare Tom Ford Atticus FT0710 apar în campania de promovare a liniei Tom Ford Eyewear pentru sezonul toamnă-iarnă 2018-2019.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Directiva Europeană 89/686/CEE. Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate direct sau la comandă în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare distribuite, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține dreptul pentru proiectarea, producția și distribuția colecției TOM FORD Eyewear, semnând acordul de licență cu Tom Ford International în aprilie 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Tom Ford Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu 2007, colecţiile de ochelari Tom Ford sunt distribuite în România de către Sover Optica.