Optotip digital YEASN model YPB-2100

 

Optotipul digital YEASN model YPB-2100 este un dispozitiv medical modern ce oferă posibilitatea testării acuității vizuale fie în cadrul unui cabinet de optometrie de mici dimensiuni, fie în cadrul unui centru oftalmologic de ultimă generație.

Cele mai importante beneficii ale optotipului digital sunt enumerate mai jos:

Consultații complexe ● Optotipul digital YPB-2100 oferă atât 6 teste clasice de măsurare a acuității vizuale, cât și 18 grile specifice de testare a vederii mono și binoculare (percepția simultană, fuziunea și stereoscopia), teste cromatice Ishihara, teste de contrast senzitiv etc.

Viteza mare de reacție ● Software rapid (sistemul răspunde în 0,6 secunde) și actualizabil.

Versatilitate ● Optotipul digital poate memora 3 programe personalizate de consultație, armonizate atât cu profilurile pacienților, cât și cu protocoalele de investigație optometrică.

Adaptabilitate ● Optotipul digital este proiectat să evalueze acuitatea vizuală în diverse ambiente – setările ecranului permit investigații ce pornesc de la 1,5 metri – specifice micilor cabinete din centrele comerciale – și ajung până la 7,3 metri distanță.

Conectivitate ● Optotipul digital poate fi controlat Wi-Fi printr-o tabletă și interconectat în rețea cu foropterul automat YEASN model YPA-2100.

Rezoluție și strălucire optimă ● Ecranul Full HD de 21.5 inch este judicios calibrat atât la nivelul rezoluției (1920×1080 pixeli), cât și la nivelul strălucirii imaginii (250 cd/m2).

Claritate și luminozitate Ecranul Full HD este proiectat după noua tehnologie PLS (Plane to Line Switching) ce modifică forma pixelilor astfel încât să emită mai multă lumină din lateral. Tehnologia PLS dublează unghiul obișnuit de vizualizare și mărește cu 10% luminozitatea totală. În comparație cu vechea tehnologie IPS (In-Plane Switching), ecranele PLS sunt cu până la 30% mai economice și oferă o luminozitate cu 20-30% mai mare, simultan cu reducerea riscului scurgerii de lumină.

Largă vizibilitate ● Ecranul poate fi perceput din unghiuri ce ating 178 grade.

Optotipul digital YEASN model YPB-2100 este fabricat de Chongqing Yeasn Science & Technology Co. Ltd (China).

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Pentru mai multe detalii privind specificațiile tehnice, consultați broșura aparatului.