SUOER SW-800 Vision screener

 

SUOER SW-800 este un screener optic ce integrează funcționalitățile unui autorefractometru portabil non-contact, oferind o evaluare binoculară simultană a vederii și refracției, a dimensiunilor pupilelor și distanței interpupilare.

Vision Screener SW-800 apelează deopotrivă la indicații vizuale și sonore pentru a atrage simultan atenția și privirea pacientului. Instrumentul oferă rapid oftalmologului un set de măsurători, înlesnind evaluarea comodă și facilă a pacienților (un set de 8 măsurători la 2 secunde). Vision Screener SW-800 este ideal pentru investigațiile oftalmopediatrice, prescriptorul putând capta informații de la 1 metru distanță față de pacient. Ecranul tactil de înaltă rezoluție, cu o diagonală de 5 inch, asigură interacțiunea cu aparatul prin meniul intuitiv și explicit.

Vision Screener SW-800 este destinat să măsoare puterea de refracție a ochiului prin măsurarea reflexelor luminoase emise de retină. Cu ajutorul său pot fi evaluate diametrul pupilei, distanța interpupilară și abaterea ochiului. Este destinat utilizării pe subiecți cu vârste ce pornesc de la trei luni și ajung până la maturitate.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu octombrie 2018, familia de produse SUOER fabricate de Tianjin Suowei Electronic Technology Co.Ltd. sunt distribuite în România de către Sover Optica.

Apăsați aici pentru a descărca broșura SUOER SW-800 în format A4.