Visionix VX130+

Broșura tehnică

Ghidul de dezinfectare

Visionix® VX130+ este un aparat multifuncțional ce realizează, în numai 90 de secunde, 7 măsuratori total automatizate ale globului ocular. Comparativ cu modelul anterior, VX130+ permite analiza comprehensivă a segmentului anterior prin pahimetrie efectuată în multiple secțiuni orizontale ale globului ocular.

Prin intermediul Visionix® VX130+, oftalmologii beneficiază de un echipament inteligent, capabil să determine simultan o multitudine de parametri relevanți în investigarea aprofundată a refracției oculare, investigarea glaucomului, investigarea pre și post-operatorie a țesuturilor oculare – implant de cristalin sau chirurgie refractivă. VX130+ nu oferă doar o nouă experiență 3D, ci și avantajele unui aparat multifunctional pentru care examinarea vederii devine mai precisă, mai rapidă și mai confortabilă.

Designul compact permite portabilitatea aparatului în diverse medii de investigare, de la cabinetul propriu-zis, până la sala de operații oftalmologice. VX130+ analizează mediile oculare pe baza tehnologiei frontului de undă patentată de Visionix și dezvoltată de Shack-Hartmann. Aparatul VX130+ este conceput și fabricat de Visionix, un grup internaţional specializat în furnizarea de aparatură oftalmologică destinată echipării cabinetelor oftalmologice şi atelierelor de optică. Fiind un aparat proiectat să sprijine munca de urmărire a pacienților, VX130+ poate fi utilizat într-un sistem de terminale legate în rețea, măsurătorile fiind exportate sub formă de fișiere PDF și salvate într-o bază comună de rapoarte ce permite medicului atât un acces facil la istoricul cazului, cât și creșterea acurateții diagnosticului.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

7 puncte forte Visionix VX130+

- Aparat multifuncțional all inclusive de talie compactă – integrează 7 măsurători complet automatizate: refracție – keratometrie – aberometrie – topografie – pupilometrie – tonometrie – pahimetrie

- Investigarea comprehensivă a țesuturilor oculare: scanare oculară pre-programată, investigarea computerizată a refracției oculare, investigarea vederii diurne/nocturne, investigarea glaucomului, investigarea post-operatorie  a țesuturilor oculare – implant de cristalin, chirurgie refractivă etc.

- Versatilitate (scanarea globală, depistarea cataractei, analiza opacității, topografie volumetrică, măsurarea tensiunii intraoculare)

- Portabilitate

- Caracter user-friendly în utilizare – interfață grafică intuitivă

- Creșterea calității serviciului medical și sporirea eficienței tratamentului

- Reducerea timpului alocat pacientului

- Monitorizarea optimă a pacienților

- Conectivitate (integrarea în rețea de terminale)

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Apăsați aici pentru a descărca broșura Visionix VX130+ în limba română. Click aici pentru versiunea scurtă a broșurii.

Broșura VX130+ este disponibilă pe website Visionix.

Apăsați aici pentru a viziona clipul video Visioniox VX130+ (2022).