Eye Refract ● redefinirea refracției

 

Eye RefractTM  (Visionix VX160) este un aberometru dual conceput pe baza unei tehnologii inovatoare ce combină funcțiile unui autorefkeratometru cu cele ale unui foropter automat, permițând evaluarea simultană și iterativă a celor doi ochi. Instrumentul revoluționează investigarea refracției, realizând măsurători extrem de rapide, precise și sigure.

Refracția se bazează pe Wavefront Technology brevetată de Visionix®

Tehnologia frontului de undă măsoară refracția oculară folosind o multitudine de puncte, în timp ce tehnologiile convenționale măsoară unul sau doar câteva puncte. Eye RefractTM este echipat cu doi senzori activi Shack-Hartmann ce acționează în combinație cu capul foropter, evaluând automat viciile de refracție. Prin metoda brevetată, Visionix® miniaturizează această tehnologie, integrând aberometrul dual în determinarea refracției binoculare, în timp real, cu o precizie extraordinară.

Puncte forte Eye Refract

- Creșterea calității serviciului oftalmologic

- Eliminarea erorilor și sporirea acurateții diagnosticului

- Reducerea timpului alocat pacientului

- Caracter user-friendly în utilizare – interfață grafică intuitivă

- Monitorizarea optimă a pacienților

- Conectivitate (integrarea datelor într-o rețea de terminale)

Eye RefractTM  (VX160) este proiectat, fabricat și distribuit de Luneau Technology Operations, un grup internaţional specializat în furnizarea de aparatură oftalmologică destinată echipării cabinetelor oftalmologice şi atelierelor de optică.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Apăsați aici pentru a descărca broșura Eye RefractTM (Visionix VX160) în limba română. Broșura Eye Refract este disponibilă pe issuu, cea mai importantă platformă de publishing. În luna iunie 2019, Eye RefractTM este promovat la pagina 11 a Suplimentului Oftalmologia_ediția 2019.

Urmați linkul pentru a urmări clipul video Eye Refract.