Visionix

 

Visionix® dezvoltă, produce și distribuie echipamente inovatoare pentru investigarea vederii, oferind soluții complete pentru oftalmologi, optometriști, opticieni și laboratoare optice. Distribuția la nivel global este asigurată prin propriul departament de forțe de vânzare directă, precum și printr-o amplă rețea de distribuitori și parteneri înalt calificați.

Fiind un pionier în acest domeniu, Visionix® s-a perfecționat continuu, miniaturizarea tehnologiei permițând integrarea acesteia într-o largă categorie de instrumente optice. În plus, controlul riguros al costurilor aferente tehnologiei frontului de undă a permis configurarea unei oferte accesibile, aparatele Visionix® punând la îndemâna prescriptorilor avantajele unor funcții foarte specifice și garanția unor măsurători extrem de precise. Cele mai recente exemple ale performanțelor Visionix sunt integrate în produsele «EyeRefract » și Visionix VX120, ambele fiind nominalizate în cursa pentru SILMO d`Or, la edițiile 2015 și 2016.

Visionix® se poziționează drept “specialistul refracției”, în lume fiind instalate peste 10000 de instrumente ce analizează mediile oculare pe baza tehnologiei frontului de undă dezvoltată de Shack-Hartmann. Wavefront technology măsoară unghiurile dintre undele luminoase emergente din ochi, comparând unghiul de divergență sau convergență al undei cu un nivel de referință. Acest fapt permite instrumentului să determine tipul și gradul de complexitate al aberațiilor cu o precizie extraordinară. Cu ajutorul wavefront technology pot fi evaluate caracteristicile oricărui sistem optic (ochi, aparate foto, telescoape etc) într-o multitudine de puncte, în timp ce tehnologiile tradiționale măsurau un singur punct sau doar câteva puncte.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Visionix® este o marcă Luneau Technology Operations (LTO), un grup internațional specializat în furnizarea de aparatură optică de înaltă precizie destinată echipării cabinetelor oftalmologice și atelierelor de optică. La ora actuală, portofoliul LTO include 3 branduri: Briot®, Weco® și Visionix®. Luneau și Visionix au fuzionat în 2003, ambele societăți deținând o lungă tradiție în sectorul aparatelor de optometrie și oftalmologie, portofoliul lor de produse incluzând un număr de 30 de patente și brevete. 10% din profit este redirecționat anual în activități de cercetare și dezvoltare, pentru a garanta clienților LTO cel mai înalt nivel de tehnologie la cel mai bun nivel de preț.

Strategia succesului Luneau Technology Operations se bazează pe orientarea spre client, grupul căutând constant să soluționeze solicitările pieței printr-o rețea internațională de 11 subsidiare și 130 de distribuitori ce deservesc peste 100 de țări ale lumii.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind portofoliul de produse Visionix®.