Visionix

 

Grupul Visionix® dezvoltă, produce și distribuie echipamente inovatoare pentru investigarea vederii, oferind soluții complete pentru oftalmologi, optometriști, opticieni și laboratoare optice. Distribuția la nivel global este asigurată prin propriul departament de forțe de vânzare directă, precum și printr-o rețea compusă din peste 150 de distribuitori. Astăzi, produsele Visionix sunt utilizate de peste 135000 de profesioniști din întreaga lume.

Fiind un pionier în acest domeniu, Visionix® s-a perfecționat continuu, miniaturizarea tehnologiei permițând integrarea acesteia într-o largă categorie de instrumente optice. În plus, controlul riguros al costurilor aferente tehnologiei frontului de undă a permis configurarea unei oferte accesibile, aparatele Visionix® punând la îndemâna prescriptorilor avantajele unor funcții foarte specifice și garanția unor măsurători extrem de precise. Cele mai recente exemple ale performanțelor Visionix sunt reflectate de produsele «EyeRefract» și Visionix VX120, ambele fiind nominalizate în cursa pentru SILMO d`Or, la edițiile 2015 și 2016.

Visionix® se poziționează drept “specialistul refracției”, în lume fiind instalate peste 10000 de instrumente ce analizează mediile oculare pe baza tehnologiei frontului de undă dezvoltată de Shack-Hartmann. Wavefront technology măsoară unghiurile dintre undele luminoase emergente din ochi, comparând unghiul de divergență sau convergență al undei cu un nivel de referință. Acest fapt permite instrumentului să determine tipul și gradul de complexitate al aberațiilor cu o precizie extraordinară. Cu ajutorul wavefront technology pot fi evaluate caracteristicile oricărui sistem optic (ochi, aparate foto, telescoape etc) într-o multitudine de puncte, în timp ce tehnologiile tradiționale măsurau un singur punct sau doar câteva puncte.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Pentru mai multe detalii privind portofoliul de produse Visionix® consultați paginile dedicate

-          oftalmologilor

-          optometriștilor

-          opticienilor