Termeni si Conditii

Acesta este site-ul oficial al Sover Optica.

Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a acestei pagini.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului iar folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

Sover Optica S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Indiferent de instiintarile prealabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul Dvs. asupra acestor modificari.

PRODUSE

Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.soveroptica.ro este un site de prezentare al produselor si serviciilor proprii sau ale colaboratorilor sai.

Sover Optica S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate. Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare.

Sover Optica S.R.L. nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze personalul Sover Optica pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale.

ACCESUL LA SITE SI UTILIZAREA INFORMATIILOR

Compania noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau orice alte scopuri fara acordul scris al Sover Optica S.R.L.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – Sover Optica, precum si realizarea de link-uri, fara acordul in prealabil din partea companiei, da dreptul unilateral si neechivoc ca Sover Optica sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Informatiile continute in site sunt proprietatea Sover Optica S.R.L., al colaboratorilor sau clientilor acesteia, si nu pot fi prelucrate, preluate sau modificate fara acordul prealabil al proprietarului. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii ‘Contact’ din site.

www.soveroptica.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Sover Optica isi declina orice raspundere pentru continutul si/sau termenii de utilizare site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Datele si informatiile sunt prezentate in pagina web Sover Optica numai in scopuri informative. Sover Optica S.R.L. isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site.

Desi Sover Optica S.R.L. depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, aceasta nu este responsabila pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.soveroptica.ro.

Utilizatorii care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu Termenii si Conditiile enumerate mai sus.