Meccanottica Mazza

 

Meccanottica Mazza este un fabricant italian cu tradiție de peste 20 de ani în realizarea de echipamente și mobilier pentru investigații optometrice și oftalmologice. Compania gestionează întregul ciclu de producție, fiind capabilă să livreze la comandă cele mai complexe unitați oftalmologice și, implicit, să integreze toate procesele necesare personalizării: birou de proiectare, atelier de producție, linie de vopsitorie, linie de asamblare, banc de testare și ambalare.

Punctele forte ale companiei sunt calitatea și fiabilitatea produselor, trăsături dublate de un design atrăgător și frapant. Aspectul unic al oricărei unități oftalmologice sau oricărui reper din ansamblu constituie un atu incontestabil al produselor realizate de Meccanottica Mazza. Acestea devin memorabile prin formele bine diferențiate, nefăcând niciun compromis cerințelor ergonomice atât de importante în cazul investigațiilor oftalmologice.

Misiunea Meccanottica Mazza este orientată 100% catre client, prin satisfacerea completă a solicitărilor partenerilor de afaceri. Concretizarea acestui angajament este suita de colaborări cu cele mai importante nume din sectorul opticii medicale – Essilor, Weco sau Nikon, fie că ne referim la lentile corectoare, la instrumente de măsura sau la echipamente pentru șlefuirea lentilor optice. Compania condusă de dl Luigi Cremascoli întreține relații de colaborare cu distribuitori locali, însă și-a păstrat flexibilitatea abordării personalizate a clienților și participă constant la toate târgurile, expozițiile sau conferințele de profil. Toate produsele Meccanottica Mazza sunt conforme cu standardele internaționale de siguranță și calitate, ele purtând emblema CE.

— — — — — — — — —

Începând cu 2006, echipamentele Meccanottica Mazza sunt distribuite în România de către Sover Optica.

 

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind portofoliul de produse Meccanottica Mazza.