Neitz Instruments

 

Neitz Instruments Co., Ltd. este un nume de referință în domeniul instrumentelor optice pentru investigație oftalmologică, eticheta “Neitz-Made in Japan” fiind unanim apreciată și recunoscută de profesioniști din peste 70 de țări ale lumii. Cei peste 50 de ani de activitate i-au permis societății sa integreze tehnologii hibride furnizate de parteneri de talia Kowa sau Menicon, fabricanți ce confirmă traditia niponă din sectoarele microelectronicii și opticii de înaltă precizie. Astăzi Neitz Instruments este specializată în dezvoltarea, producția și comercializarea unei game specifice de aparate oftalmologice ce cuprind instrumente de examinare a globului ocular  (retinoscoape, oftalmoscoape etc), echipamente pentru contactologie, lupe chirurgicale, dispozitive monoculare pentru ameliorarea vederii deficitare.

Neitz e conștientă de importanța vederii în evoluția societății bazate pe cunoaștere, precum și de necesitatea menținerii performanțelor vizuale în parametrii optimi de utilizare. Dobândirea cunoștintelor, integrarea în mediu și calitatea vieții oricărui individ depind de sănătatea vederii, acesta fiind simțul cel mai util dintre toate. În contextul îmbătrânirii populației și creșterii la nivel mondial a cazurilor de glaucom, cataractă sau diabet, depistarea timpurie și tratarea oricărui deficit de vedere constituie o reală provocare pentru toți profesioniștii din sectorul îngrijirii vederii.

Dacă Neitz este recunoscut drept un reper internațional in privința oftalmoscoapelor de diagnostic și tratament, pentru viitor compania își propune să-și extindă portofoliul de produse și să aplice noi tehnologii astfel încât să poată oferi răspunsuri concrete problemelor sociale majore din lumea contemporană. Noile provocări vor certifica competențele echipei Neitz în studiul și producția unor echipamente de înaltă performanță, capabile să ofere oftalmologilor deplină încredere în acuratețea măsuratorilor, caracteristici definitorii pentru orice produs însemnat cu “Made in Japan” și “Made by Neitz.”

— — — — — — — — —

Începând cu 2008, echipamentele Neitz sunt distribuite în România de către Sover Optica.

 

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind portofoliul de produse Neitz.