Clark ClipOn

 

Simultan ochelari de vedere și ochelari de soare ● Clark ClipON un produs “2 în 1″

Pentru purtătorii ce necesită corecție optică, Clark a lansat în 2017 linia de monturi Clark ClipON. Fiind o gamă extrem de solicitată de toți purtătorii de ochelari permanenți, colecția Clark ClipON include modele proiectate pentru copii, bărbați și femei. Catalogul 2020 oferă 20 de versiuni de parasolare adecvate celor mai răspândite tipologii de monturi – rectangulare, ovale, round, panto, wayfarer și navigator.

Răspunzând unui cumul de nevoi – siguranță, confort, expresivitate, viteză de schimbare – fiecare montură optică Clark ClipON este livrată cu câte două sau trei perechi de parasolare magnetice prevăzute cu filtre solare de categorie 3, oferind atât protecția solară necesară pe parcursul activităților în aer liber, cât și un look mereu proaspăt.

Pentru a rezolva caracterul multivalent al monturilor Clark ClipON, la extremitățile temporale ale frontalului sunt inserate pastile magnetice fabricate de Calamit, ce mențin solidaritatea ansamblului și reduc riscul apariției unor afecțiuni oculare determinate de expunerea excesivă la soare.

Pentru a fi rapid aplicate pe montură, frontalurile detașabile de tip ClipON sunt confecționate din materiale ușoare – acetat de celuloză, Grilamid TR90 (rășină poliamidică), ULTEM  (rășină polieterimidică). Parasolarele din plastic pot fi ușor întreținute,  asigurând atât integritatea filtrului solar de categorie 3 , cât și confortul vizual în diverse condiții de iluminare.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Colecția Clark ClipON este poziționată în segmentul medium și reprezintă un house brand al fabricantului italian Trevi Coliseum.

Începând cu 2017, colecția Clark ClipON este distribuită în România de Sover Optica.