Clark

Catalogul Clark – Optical 2024
Catalogul Clark – Sun 2024
Catalogul Clark – ClipOn 2024

Ochelarii Clark aparțin categoriei house brand și sunt poziționați in segmentul medium, configurând colecția cea mai bine vândută a fabricantului italian Trevi Coliseum. De peste 35 de ani, Clark este comercializat în magazinele de optică europene - Italia, Franța, Spania, Austria, Slovenia, Croația sau Cipru, precum și în magazine din Asia, Orientul Mijlociu sau Statele Unite.

Urmând viziunea brandului, colecția Clark 2024 extinde numărul de opțiuni, propunând monturi cu un caracter multifuncțional. Pentru miopi și presbiți, Clark a lansat în anul 2017 gama Clark CLIP On - monturi prevăzute cu parasolare ce se pot utiliza atât pe durata activităților desfășurate la interior, cât și în timpul expunerii organismului la lumină solară – iar pentru hipermetropi, monturile din seria RAPID oferă o soluție comodă de păstrare. Ambele tipologii de monturi sunt prevăzute cu pastile magnetice, fiind destinate să răspundă nevoilor de confort vizual de pe parcursul unei zile. Această facilitate multi-option se datorează unei inovații Trevi – în capetele brațelor sau la extremitățile temporale ale frontalului sunt inserate pastile magnetice fabricate de Calamit, specialistul mondial în magneți permanenți.

Pentru a satisface toate cerințele vizuale ale purtătorilor, Clark se prezintă ca o colecție completă, având disponibile peste 125 de rame de ochelari, 23 de modele cu parasolare CLIP On, precum și peste 25 de modele de ochelari de soare.

 

Personalitatea brandului Clark  

Accesibil ● Agreabil ● Robust ● Funcțional

 

Consumatorul Clark

Ochelarii Clark sunt adresați îndeosebi purtătorilor tineri, extrovertiți și deschiși, preocupați de accesoriile de modă, însă atrași de funcționalitate și fiabilitate. Ei doresc un obiect a cărui personalitate să fie remarcată prin valoarea adaugată datorată designului. Cheltuie cu chibzuință, fiind interesați de maximizarea beneficiului obținut (value for money). Consideră ochelarii drept un dispozitiv cu rol medical, însă nu exclud capacitatea lor de a decora fizionomia prin intermediul unui accesoriu de modă adecvat deopotrivă personalității, viciului de refracție și vârstei.

 

Colecția Clark

Stilul autentic și libertatea de expresie sunt calitățile ce definesc cel mai bine colecția Clark, ochelarii urmând tendințele modei și celebrând identitatea. Ramânând consecventă valorilor house brandului – ochelari accesibili și confortabili pentru toate vârstele, colecția propune peste 180 de modele pentru copii, tineret, adulți și seniori, numitorul comun fiind excelentul raport calitate-preț în condițiile unui produs deopotrivă ergonomic, fiabil și atrăgător. Designul colecției se inspiră din cotidian, reușind să combine aerul urban contemporan cu liniile clasice, o rețetă ce asigură succesul ochelarilor Clark pe orice meridian.

Acoperind un segment atât de amplu de purtători, colecția Clark apelează la un larg sortiment de materiale pentru monturi optice: acetat de celuloză, nylon, TR90, ULTEM, monel, oțel inoxidabil, titan. Dintre toate, acetatul de celuloză rămâne materialul vedetă: monturile sunt obținute dintr-o placă omogenă de acetat, după care sunt prelucrate mecanic prin frezare și apoi șlefuite până la obținerea luciului specific.

Cromatic, colecția de ochelari Clark oferă versiuni uni ori bicolore, precum și modele atent elaborate, ce recurg fie la soluții tehnice bazate pe utilizarea acetatului multistrat în combinație cu frezarea laser, fie la colarea unor componente laminate din acetat.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

În 2024, Clark împlinește 26 ani de prezență în România, colecția de ochelari fiind distribuită de Sover Optica.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția de ochelari Clark®.