Lamarca

 

Design italian ●  Materiale italiene ●  Fabricație italiană

Lamarca Eyewear este house brandul Tris Ottica, o companie italiană specializată în concepția și fabricația ramelor de ochelari confecționate din acetat de celuloză. Lamarca constituie răspunsul Tris Ottica la provocarea de a dezvolta, produce, distribui și promova o colecție de ochelari 100% Made in Italy, caracterizată de o mare originalitate, de un puternic impact vizual și de o înaltă calitate a finisajelor. Premiile de excelență primite în iunie 2022 certifică expertiza și performanțele Tris Ottica, compania italiană fiind un punct de referință în industria  internațională a ochelarilor.

Potrivit specialiștilor din domeniu, la ora actuală, Lamarca Eyewear reprezintă una din cele mai originale colecții de ochelari din segmentul mediu-înalt. Unul din punctele forte Lamarca îl reprezintă caracterul integrat al fabricației, toate procesele Tris Ottica fiind gestionate in-house pe baza , o soluție logistică furnizată de Cegeka.

Lamarca ● excelența în prelucrarea acetatului de celuloză

Colecția Lamarca reflectă EXCELENȚA italiană în privința celui mai cunoscut material din industria ochelarilor – acetatul de celuloză marca Mazzucchelli, precum și EXPERTIZA specialiștilor Tris Ottica. În unitatea de producție din Segusino lucrează 100 de persoane ce dețin competențele și cunoștințele necesare pentru a poziționa Tris Ottica drept liderul italian al prelucrării și producției ramelor din acetat de celuloză.

Lamarca ● ergomomie și expresivitate

ERGONOMIA este unul din punctele forte ale ramelor create de. Descendentă a unei familii de opticieni genovezi, designerul reușește să pună în valoare imensa tradiție italiană, ochelarii Lamarca având atât un aspect inconfundabil, cât și forma adecvată oricărui tip de corecție optică. EXPRESIVITATEA ochelarilor Lamarca este în strânsă legătură cu materialul, culoarea și formele. Prin asocierile inteligente dintre ele, ochelarii rezonează și vibrează.

Compusă din 80 de modele realizate din acetat de celuloză , colecțiae divizată încompoziționale. În funcție de modul în care sunt obținute – termoformare, diamantatura, incizie-plumage, fuziune sau lipire – modelele de ochelari corespund liniilor Scultura, Ceseli, Intagli, Fusione, Policromie Mosaico sau Profili.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Pentru mai multe detalii, consultați sinteza brandului Lamarca.

Apăsați aici pentru a viziona clipul publicitar.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Începând cu luna octombrie 2019, colecția Lamarca Eyewear este distribuită  în România de către Sover Optica.