Castellani Occhiali

57 de ani dedicați ochelarilor

Castellani Occhiali a fost fondată la 1 februarie 1967, în localitatea Domegge di Cadore (Belluno – Veneto) de soții Dolores și Danilo Castellani. În anul 2000, conducerea companiei a fost încredințată lui Marco, acesta devenind președintele Castellani Srl. Cei peste 55 de ani de activitate au fost recompensați printr-un premiu de excelență acordat în iunie 2022, de către Filiera Produzione Occhiali.

Fabricant italian de rame pentru ochelari, Castellani promovează tradiția locală prin produse purtând eticheta 100% Made in Italy (certificarea nr. 219.107.V a Institutului pentru Protecția Produselor Italiene). Castellani are capacitatea de a produce fie modele unice, fie colecții de modele ce respectă designul clientului. Elementul distinctiv îl constituie flexibilitatea, ochelarii Castellani păstrând calitatea italiană chiar dacă sunt adresați unor piețe specifice.

La ora actuală, portofoliul Castellani include aproximativ 900 de modele dispersate în  colecții corespunzătoare celor 6 mărci proprii: No-End, Castellani Occhiali, Giorni, VuliWear, Sover Italian Eyes și iBorghesi. Ochelarii Castellani se distribuie atât pe piața italiană (1.300 de magazine de profil), cât și pe numeroase piețe externe, reprezentate prin cele 10.000 de puncte de vânzare din întreaga lume.

— — — — — — — — — — — — — — — — — —

Începând cu luna octombrie 2011, colecţiile de ochelari Castellani sunt distribuite în România de către Sover Optica.

— — — — — — — — — — — — — — — — — —