Trevi Coliseum ● 53 de ani dedicați ochelarilor Made in Italy

 

În 1971, în Longarone – o localitate din nord-estul Italiei (Belluno), frații Valmassoi au fondat Trevi Coliseum, companie specializată în producția de monturi optice. Curând, Trevi s-a impus pe plan internațional datorită înaltei calificări și tradițiilor meșteșugărești, precum și a raportului extraordinar calitate/preț care distinge produsele sale.

Proiectaţi în sediul din Longarone, ochelarii fabricaţi de Trevi sunt recunoscuţi în peste 70 de ţări pentru calitatea finisajelor şi atenţia pentru detalii, făcându-i mesagerii inimitabilului stil italian. Dealtfel, eticheta “Made in Italy” a rămas elementul distinctiv al companiei, dovedindu-i consecvenţa în perpetuarea designului de obiect, în abordarea unor noi materiale şi în promovarea tehnologiilor inovative de fabricaţie. Pentru promovarea unor relaţii stabile cu partenerii săi de afaceri, Trevi acordă o atenţie specială calităţii produselor şi proceselor de fabricație, diferențiindu-se prin livrarea unor servicii cât mai rapide şi complete. De curând a fost implementat standardul ISO 9001:2008, un sistem de management al calității ce include stabilirea politicilor referitoare la planificarea, controlul, asigurarea și îmbunătățirea calității.

Trevi Coliseum produce ochelari din acetat de celuloză, Trogamid, fibră de carbon, monel sau oţel inoxidabil, acoperind o mare parte din cerinţele unui magazin de optică. În fiecare an, colecţiile sunt actualizate cu aproximativ 200 de modele noi, în pas cu tendinţele modei.

Compania din Longarone este deţinătoarea licenţelor proprii de fabricaţie pentru brandurile Clark, Clarkids, Trevi 1971, Cotton Club şi Coliseum, având o reţea de vânzări ce acoperă Europa, Asia, America şi Orientul Mijlociu. Numitorul comun al colecţiilor îl constituie excelentul raport calitate-preț, designul şi tehnologia italiană fiind accesibile multor purtători.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu anul 1998, cele trei colecţii de ochelari Trevi Coliseum – Cotton Club, Clark şi Colisesum – sunt distribuite în România de Sover Optica.

 

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecțiile de ochelari fabricate de Trevi Coliseum.