PlenOptika

 

PlenOptika propune tehnologii de ultimă generație profesioniștilor din domeniul îngrijirii vederii și furnizorilor de servicii medicale din întreaga lume. Cu sediul în Boston (Massachusetts), PlenOptika deține birouri în Madrid și Singapore. În consiliul de conducere sunt prezenți câțiva dintre cei mai importanți experți mondiali în optică, sănătatea vederii și strategii de afaceri.

Plecând de la impactul economico-social al vederii deficitare, fondatorii PlenOptika au proiectat o soluție care ar putea oferi o îngrijire oculară pe cât de rapidă, pe atât de precisă, indiferent de circumstanțele în care are loc măsurătoarea și indiferent de posibilitatea accesului la îngrijire medicală. Produsul fanion QuickSee™ este cel mai precis autorefractometru portabil din lume. Combinând vizualizarea deschisă și binoculară, aberometria frontului de undă, QuickSee permite – oriunde te-ai afla – o refracție clinică obiectivă de mare precizie. Diverse studii statistice și cercetări clinice dovedesc că nu există nicio diferență semnificativă între ochelarii executați după examenul subiectiv de refracție în raport cu cei rezultați din măsurătorile QuickSee. Mai mult, QuickSee oferă date care sunt mai strâns corelate cu refracția subiectivă decât alte autorefractometre portabile. Tehnologia QuickSee a fost dezvoltată la Massachusetts Institute of Technology, prestigioasa instituție americană fiind și locul în care s-au conceput primele prototipuri.

Pentru calitățile unice ale autorefractometrului QuickSee, Societatea Internațională de Optică și Fotonică (SPIE) a recompensat PlenOptika cu trofeul PRISM Award 2022, premiul fiind acordat în categoria Dispozitive biomedicale.

PlenOptika ● dedicați ameliorării îngrijirii vederii la nivel global

PlenOptika caută să ofere soluții concrete unui deziderat deosebit de actual privind ameliorarea vederii – diminuarea viciilor de refracție necorectate. Misiunea companiei nord-americane se aliniază Obiectivelor de dezvoltare durabilă ale ONU ce privesc:

  • - asigurarea unei vieți sănătoase și pentru promovarea bunăstării
  • - asigurarea educației incluzive
  • - atingerea egalității de gen
  • - reducerea inegalității dintre națiuni
  • - consolidarea comunităților și națiunilor prin creștere economică și reziliență.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Pentru mai multe detalii privind compania PlenOptika,  puteți vizita pagina oficială.