Visionix

 

Cu sediul în Franța, Visionix produce și furnizează soluții fiabile, funcționale și precise de imagistică și diagnosticare a afecțiunilor oculare, ce includ aparate pentru investigarea refracției oculare și a camerei anterioare, aparate pentru investigarea retinei și a camerei posterioare (tomografia în coerență optică OCT), precum și echipamente pentru atelierul de optică medicală (sisteme de șlefuit lentile pe contur). Visionix va continua să utilizeze cele mai recente tehnologii – bazate pe automatizare, miniaturizare ori inteligență artificială – pentru a sprijini toți profesioniștii să răspundă actualei cereri exponențiale de îngrijire a vederii.

Brandul umbrelă Visionix include fostele mărci individuale Luneau, Briot-Weco (specializat în echipamente de șlefuire pe contur a lentilelor oftalmice), Visionix (diagnosticare și refracție oculară), Next Sight (screening-ul retinei și aplicații de telemedicină) și Optovue (tehnologii OCT și OCTA – tomografia în coerență optică).

Astăzi, produsele Visionix sunt utilizate de peste 135000 de profesioniști din întreaga lume. Grupul Visionix are 700 de angajați răspândiți în 120 de țări ale lumii.

Începând cu 31 martie 2022, Luneau Technology a devenit Visionix, poziționându-se drept specialist global în îngrijirea vederii.

 

Despre brandul Visionix

În 1994, dr. Marc Abitbol a lansat brandul Visionix® cu ambiția de a face tuturor accesibilă tehnologia frontului de undă (cunoscută și ca Shack Hartmann technology). Această tehnologie a fost inițial rezervată cercetării spațiul cosmic, fiind extrem de utilă în astronomie. Viziunea doctorului Abitbol era să o implementeze în sectorul îngrijirii vederii, integrând-o în dispozitivele de diagnosticare și măsurare a refracției. Inovarea continuă a fost cultivată în întreaga companie, Visionix având acum centre de cercetare și dezvoltare situate atât în Israel, cât și în Franța.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Pentru mai multe detalii privind portofoliul de produse Visionix® consultați paginile dedicate

-          oftalmologilor

-          optometriștilor

-          opticienilor