Tianjin Suowei Electronic Technology (SUOER)

 

Tianjin Suowei Electronic Technology Co.Ltd. este un fabricant chinez specializat în trei categorii de produse: echipamente oftalmologice cu ultrasunete, echipamente optice oftalmice și echipamente veterinare cu ultrasunete. Tianjin Suowei Electronic Technology este lider în domeniul aparaturii pentru optică medicală, precum și în dezvoltarea de senzori ultrasonici de înaltă frecvență, imagini de înaltă frecvență, procesare digitală a semnalelor și aplicații software. În categoria echipamente oftalmologice, compania deține un impresionant portofoliu de produse, sub brandul Suoer fiind fabricate biomicroscoape panoramice cu ultrasunete, microscoape speculare, pachymetre, tonometre non-contact, fundus camere, keratometre și autorefractometre.

Unul din aparatele recent lansate de Tianjin Suowei este SUOER SW-800, screener optic ce integrează funcționalitățile unui autorefractometru portabil non-contact, oferind o evaluare binoculară simultană a vederii și refracției, a dimensiunilor pupilelor și distanței interpupilare. Vision Screener SW-800 este ideal pentru investigațiile oftalmopediatrice, prescriptorul putând capta informații de la 1 metru distanță față de pacient.

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tianjin Suowei a fost fondată în anul 2001, având sediul în orașul Tianjin (China). În prezent, compania are peste 100 de angajați și administrează o linie de fabricație, un centru de cercetare-dezvoltare (pe o suprafață de 4000 de metri pătrați) și 4 reprezentanțe situate în Shanghai, Chongqing, Xi’an și Guangzhou (China). Produsele Tianjin Suowei se comercializează printr-o vastă rețea de vânzări și servicii ce acoperă mai mult de 30 de țări din întreaga lume. Compania deține drepturi intelectuale pentru 9 brevete de invenție, anual fiind depuse 2-3 cereri de noi brevete. În scopul asigurării unor produse competitive la nivel global,Tianjin Suowei Electronic Technology deține certificarea ISO 9001 și certificarea ISO13485, pe baza cărora aplică prevederile standardelor internaționale privind dezvoltarea, implementarea și îmbunătățirea sistemelor de management al calității.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu octombrie 2018, familia de produse SUOER fabricate de Tianjin Suowei Electronic Technology Co.Ltd. sunt distribuite în România de către Sover Optica.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind portofoliul de produse SUOER.