Rexxam

 

În anul 2010, RyuSyo Industrial Co. Limited aniversa 50 de ani și devenea Rexxam Co Limited. Numele Rexxam este obținut prin compunerea creativă a două cuvinte latine – Rex (rege) și Max (maximum), semantica definind poziția de lider incontestabil – “regele regilor”.

Într-un mediu global de afaceri aflat în continuă schimbare, cel mai important e să fim agresivi și să acceptăm provocările, cu mintea centrată pe client. Fiind un grup orientat spre viitor și dornic de dezvoltare, vom continua să ne aventurăm în noi domenii, pentru a fi mereu cu un pas înainte. (Shinji Okano, președintele Rexxam Co., Ltd)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Rexxam Co., Limited este considerat un lider mondial în privința tehnologiilor de cel mai înalt nivel, acoperind o gamă variată de industrii. Prin intermediul dezvoltării unor proiecte pilot și al aplicării celor mai noi rezultate științifice, Rexxam se diferențiază drept un pionier în sectorul tehnologiilor hibrid. Bazându-se pe avantajele microelectronicii, specialiștii Rexxam creează produse unice și competitive, cum ar fi echipamente medicale și echipamente de inspecție a plăcilor electronice (PCB), aparate ce integrează tehnologia procesării video de mare viteză cu tehnologia mecatronică, tehnologia inspecției cu raze X, biotehnologia, tehnologia informațiilor și tehnologia telecomunicațiilor. Modul unic în care combină diferite tehnologii, precum și căile prin care valorifică resursele proprii de creativitate sunt punctele forte Rexxam.

La data de 1 ianuarie 2014, grupul japonez Rexxam a preluat brandul Shin-Nippon de la Ajinomoto Trading Incorporation.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna noiembrie 1999, echipamentele Rexxam sunt distribuite în România de către Sover Optica.

 

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind produsele de îngrijire a vederii fabricate de Rexxam.