Sover Optica a participat cu succes la cea de-a XIV-a ediție a Salonului Naţional de Optică şi Optometrie

Sover Optica și-a reafirmat rolul de promotor al colecţiilor de succes din domeniul ochelarilor, precum şi de furnizor de încredere a echipamentelor specifice investigării şi menţinerii sănătăţii vederii, participând la cea de-a XIV-a ediţie a Salonului Naţional de Optică şi Optometrie (SNOO), desfășurat la Brașov, în perioada 12-14 iunie 2015.  

Standul Sover Optica a prezentat colecțiile de ochelari de vedere și de soare, lansate în martie, la MIDO Milano, de furnizorii săi din Italia (Marcolin, Pramaor, Trevi Coliseum, Centro Style, Immagine98, Nico-design, 4Planets, Einar), Franţa (Grosfilley, Henry Jullien Lunetier şi Lunettes Grasset Associés), Germania (Visibilia GmbH) şi Japonia (Charmant Group). De asemenea, Sover Optica a prezentat în premieră pentru România produse de înaltă performanță din categoria mașinilor de şlefuit lentile pe contur și a aparatelor de investigaţie a vederii.

În cele trei zile ale salonului, vizitatorii standului Sover-Echipamente au căpătat detalii privind oferta acestui departament și au efectuat probe de lucru atât cu Perception, maşina de şlefuit de talie compactă a producătorului francez Briot, cât şi cu Visionix VX120, noul aparat revoluţionar pentru investigaţia comprehensivă a globilor oculari. VX120 oferă medicului oftalmolog o suită de informații mult mai cuprinzătoare asupra acuității vizuale a pacientului,  fiind primul aparat all inclusive ce integrează 7 măsurători (refracţie, keratometrie, aberometrie, topografie, pupilometrie, tonometrie, cameră anterioară) într-un dispozitiv optic de mici dimensiuni. Designul compact permite portabilitatea aparatului în diverse medii de investigare, de la cabinetul propriu-zis, până la sala de operaţii oftalmologice.

Potrivit domnului Ion Valentin Pareșcura, directorul de imagine al Sover Optica, “participarea noastră la Salonul de Optică şi Optometrie de la Braşov și-a atins obiectivele deoarece a prezentat anvergura și calitatea portofoliului actual de produse și servicii, a întărit cooperarea cu actualii parteneri, a identificat noi oportunități de colaborare cu profesioniștii vederii din toată țara, consolidând renumele Sover Optica și fructificând la maximum experiența acumulată în cei 22 ani de existență a companiei.”

– – – – – – –  # # #  – – – – – – –

Despre Salonul Național de Optică și Optometrie (SNOO)

SNOO este singura expoziţie naţională din domeniul opticii medicale din ţara noastră, reuniunea fiind organizată anual la Brașov de către Patronatul Optica din România, prin intermediul TAMO Optimpex. Salonul se adresează profesioniştilor din sectorul îngrijirii vederii – distribuitori, antreprenori, consultanţi de vânzare, opticieni sau prescriptori – optometriști sau medici oftalmologi, precum şi viitoarei generații de profesiniști – studenţi din învăţământul universitar de optică şi optometrie. Desfășurată în perioada 12-14 iunie 2015, în complexul Brașov Business Park, cea de-a XIV-a ediţie a SNOO a beneficiat de o suprafaţă de peste 1200 mp, prilejuind expunerea a peste 500 branduri din portofoliul a peste 30 expozanţi - reprezentanţi locali ai celor mai importanţi fabricanţi mondiali din acest sector. Potrivit organizatorilor, SNOO a fost vizitat de peste 350 de reprezentanți proveniți din peste 170 de societăţi comerciale.

Despre Sover Optica

Sover Optica este o societate cu capital privat integral românesc a cărei obiect principal de activitate este distribuţia naţională de articole optice dedicate vederii umane. Sover Optica oferă produse şi servicii perfect adaptate nevoilor de business ale partenerilor săi, colaborând cu peste 600 de magazine de optică medicală sau centre oftalmologice situate pe întreg teritoriul României.