Cataloage

Cataloagele Kübik

Kübik Vision este un brand poziționat în segmentul budget, ochelarii omonimi adresându-se unui public de ambele genuri orientat către produse fiabile și robuste, animate de un design actual și disponibile la prețuri echitabile. Calitatea produsului este mereu în prim plan, ochelarii Kübik fiind echipați cu balamale flexibile de ultimă generație rezultate din colaborarea cu Visottica Comotec, cel mai important furnizor mondial de minuterie pentru rame de ochelari.

Proiectată de un designer italian și fabricată în China, colecția Kübik 2024 include peste 250 de modele grupate în 4 serii compozițiomale – One, Urban, Cosmopolitan și Studio – adaptate la diverse stiluri de viață, genuri, temperamente și aspirații. Toți ochelarii se remarcă prin excelentul raport calitate-preț, produsele fiind deopotrivă ergonomice, fiabile și atrăgătoare. Acoperind categoriile tineret și adulți, colecțiile Kübik apelează la un larg sortiment de materiale pentru monturi optice: acetat de celuloză, propionat, TR90, monel, oțel inoxidabil și titan.

Kübik ● Personalitatea ta este unică și dorim să o evidențiem 

În politica de merchandising, Kübik oferă suport de promovare compus din kit personalizat (etuis și microfibră), cutii de etalare pentru salonul de optică, oglinzi de masă și postere.

 
Catalogul Kubik – Optical 2024

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

URBAN ● Cool & Fresh

este un amestec de modă și stil ce definește spiritul fiecărei zile.

Colecția oferă un amalgam de tip „pick-and-remix”, fiind adresată unui consumator de ambele genuri care caută accesorii cool & fresh.

COSmopolitan ● Fashion & Elegant

este partea neoclasică a colecției, în care sunt explorate modele tradiționale, reinterpretate într-o cheie modernă, accentul căzând pe detalii. Rezultatul este un mix între elegant și relaxat (așa-zisul smart casual), ochelarii urmând mai îndeaproape genul purtătorului. Kübik COS sunt ochelari adecvați întâlnirilor de afaceri, evenimente în care contează atât bunul gust, cât și bunele maniere.

STUDIO ● Light & Innovative

Ochelarii perfecți includ proporții perfecte sunt concepute pentru purtătorii care apreciază calitatea și caută experiența unui serviciu pe măsură. Linia STUDIO exprimă modul  inovativ în care Kübik transpune viziunea privind segmentul ochelarilor premium. Stil incomparabil, materiale nobile, piese sobre și elegant proiectate, sunt ingredientele ce dau naștere unor ochelari unici, asemănători persoanei care-i va purta.

ONE ● Comfortable & Qualified

Câteva fracțiuni de secundă sunt suficiente pentru a evalua personalitatea celui pe care-l privim sunt ochelari ce exprimă stilul personal. Fiecare ramă de ochelari Kübik ONE are un design unic, fără a pierde din vedere caracterul atemporal. Formele și culorile exprimă simplitatea, în vreme de materialele alese cu grijă garantează fiabilitatea și durabilitatea ochelarilor. Kübik ONE este un produs fabricat după cele mai recente tendințe, având avantajul unui preț foarte atractiv.