Model H1N1 GS 0352

 

Dimensiuni:  54□18 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: rotundă

Material: montură integral confecționată din propionat de celuloză

Lentile: polarizante

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

Garanție: 2 ani

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul H1N1 GS 0352 se adresează ambelor genuri de purtători, cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, ce îndrăgesc accesoriile cu aer vintage. Frontalul se inspiră din tipologia round, puntea centrală în formă de potcoavă transformând montura într-un partener ideal pentru oricine își dorește un accesoriu cu aer de legendă. Paleta cromatică cuprinde 4 nuanțe, din care 2 sunt adresate ambelor genuri (01_negru și 04_verde), iar celelalte două sunt predilect feminine (02_light blue și 03_light pink).

Sistemul optic bazat pe utilizarea filtrelor polarizante reduce semnificativ disconfortul provenit din reflexiile luminii solare, ameliorând contrastele cromatice și netezind contururile obiectelor, efecte ce amplifică experiența vizuală.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Compania 4 Planets (Belluno-Italia) este deţinătoarea licenţei proprii pentru proiectarea, producția și distribuția colecțiilor de ochelari H1N1 Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare H1N1 Eyewear sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul 4 Planets-Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare H1N1 este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.