Model H1N1 GS0309

 

Dimensiuni:  62□17 / lungimea brațelor = 125 mm

Formă: rectangulară

Material: montură integral confecționată din propionat de celuloză

Lentile: polarizante

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

Garanție: 2 ani

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul H1N1 GS 0309 are o formă unisex, frontalul având o curbură semnificativă ce ferește privirea de lumina provenită din reflexiile laterale sau posterioare, recomandându-l drept un paravan solar ideal. GS 0309 este adecvat pentru o largă varietate de activități desfășurate sub cerul  liber, pornind cu cele comune – plimbare sau loisir – și ajungând la cele specifice drumețiilor, ciclismului sau șofatului. Sistemul optic bazat pe utilizarea filtrelor polarizante reduce semnificativ disconfortul vizual provenit din reflexiile luminii solare fie că ne aflăm într-o zi senină, fie sub un cer acoperit de nori.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Compania 4 Planets (Belluno-Italia) este deţinătoarea licenţei proprii pentru proiectarea, producția și distribuția colecțiilor de ochelari H1N1 Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare H1N1 Eyewear sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul 4 Planets-Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare H1N1 este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.