Model H1N1 GS0119

 

Dimensiuni:  63□14 / lungimea brațelor = 130 mm

Formă:  declinație a stilului iconic “pilot”

Material:  montură integral confecționată din monel

Lentile:  polarizante

Prezentare:  produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

Garanție:  2 ani

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul H1N1 GS0119 este adecvat segmentului masculin din mediul urban, cu fizionomii rotunde, ovale sau triangulate (inima), purtători interesați de avantajele ochelarilor de soare echipaţi cu filtre polarizante. Ei reduc semnificativ disconfortul vizual și reflexiile deranjante din timpul activităţilor sportive sau conducerii auto, fie că ele se desfăşoară într-o zi senină sau sub un cer acoperit de nori.

Compania 4 Planets (Belluno-Italia) este deţinătoarea licenţei proprii pentru proiectarea, producția și distribuția colecțiilor de ochelari H1N1 Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare H1N1 Eyewear sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul 4 Planets-Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare H1N1 este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.