Model Blackfin BF678 Pacific

 

Dimensiuni: 58□14 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: rectangulară

Material:  frontal din titan pur / brațe confecționate din beta-titan

Greutate: 13.15 g (montura fără lentile)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montură 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel - concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor: frontalul este produs prin frezare dintr-o singură bucată de titan; brațe super-flexibile din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial; filtre solare de înaltă calitate din nylon. Montura e prevăzută cu SWORDFISH®, un sistem facil de ajustare predefinită a brațelor de tip “trei in unu”ce permite opticianului să asigure un confort ideal purtătorului. Apasă  pentru detalii tehnice privind sistemul SWORDFISH®.

BF678 este un model adresat purtătorilor de ochelari de soare de gen masculin cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, atrași deopotrivă de funcționalitatea designului contemporan și de avantajele accesoriilor performante ce garantează vederea în deplină siguranță. Având în compoziție cel mai ușor aliaj metalic din industria ochelarilor, BF678 se adaptează ușor multor fizionomii, asigurând confortul instant și înlesnind purtarea în condiții extreme de mediu (temperatură, umezeală, șocuri accidentale etc). Conturul rectangular și proeminent al frontalului îl recomandă drept un partener ideal pentru accesorizarea fizionomiei în lupta pe termen lung cu razele solare, asigurând versatilitatea modelului în cadrul unui segment larg de consumatori.

Cele șase opțiuni cromatice a ochelarilor de soare Blackfin BF678 Pacific se disting prin rigoare și sobrietate formală, perfecțiunea și fiabilitatea detaliilor, autenticitatea și exuberanța cromatică, confirmând larga adresabilitate specifică house brandului Blackfin.

Asemeni oceanului din care provine, Blackfin este mereu proaspăt, surprinzător și plin de vitalitate. Două versiuni Pacific (BF678_C424 și C540) sunt echipate cu filtre strălucitoare datorită efectului oglindă aplicat pe lentile, iar modelul BF678_C 539 include lentile portocalii, marcând astfel un set de modele particulare ce atrag îndeosebi purtătorii îndrăzneți și nonconformiști. Nu e de mirare că versiunea Pacific de culoare bleumarin (BF678_C515) apare în clipul de promovare al campaniei BLACKFIN 2014, o colecție ce a primit deja statutul unui ambasador al excelenței, confirmând creativitatea specifică unui eyewear designer de sorginte italiană.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare Blackfin sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul Pramaor Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare Blackfin este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

*Beta-titanul (ß-titan) este un aliaj de titan ce conține 85% titan,15% vanadiu și aluminiu, permițând realizarea unor subansamble ușoare, fine și delicate, capabile să reziste solicitărilor mecanice și chimice, concomitent cu creșterea elasticității. Beta-titanul este utilizat în mare măsură în domeniul ortodonțic, fiind adoptat pentru aparatele dentare în anii 1980. Acest tip de aliaj anticoroziv a înlocuit oțelul inoxidabil, având un modul de elasticitate aproape dublu comparativ cu oțelul inoxidabil austenitic.

Complet hipoalergenice si biocompatibile, aliajele de beta-titan prezintă forme alotropice de titan (numite beta) ce le conferă un comportament mai lejer, mai flexibil şi mai rezistent în raport cu titanul pur.