Model Blackfin BF681 Dynamite

 

Dimensiuni: 65□13 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: trapezoidală

Material:  frontal din titan pur – brațe confecționate din beta-titan

Greutate: 23.30 g  (montura fără lentile)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare BLACKFIN Dynamite degaja forta si austeritate, desi forma lor poate fi incadrata in tipologia unisex. In compozitia lor reapare incizia cu laser a frontalului – coada pestelui Blackfin din anoul stang, subliniind noua identitate vizuala a brandului.

Tinand seama ca imaginile de campanie au fost preluate in decorul natural al unei cariere de piatra din Toscana era evident ca ne vom intalni cu… Dynamite.

Fotograful Giovanni De Sandre a realizat campania BLACKFIN 2013 in cariera de piatra “Il Casone” din Firenzuola (FI), companie lider in sectorul extractiei si prelucrarii pietra serena, o specie unica de roca devenita celebra prin intermediul importantelor proiecte de architectura realizate in toata lumea.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare Blackfin sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul Pramaor Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare Blackfin este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

*Beta-titanul (ß-titan) este un aliaj de titan ce conține 85% titan,15% vanadiu și aluminiu, permițând realizarea unor subansamble ușoare, fine și delicate, capabile să reziste solicitărilor mecanice și chimice, concomitent cu creșterea elasticității. Beta-titanul este utilizat în mare măsură în domeniul ortodonțic, fiind adoptat pentru aparatele dentare în anii 1980. Acest tip de aliaj anticoroziv a înlocuit oțelul inoxidabil, având un modul de elasticitate aproape dublu comparativ cu oțelul inoxidabil austenitic.

Complet hipoalergenice si biocompatibile, aliajele de beta-titan prezintă forme alotropice de titan (numite beta) ce le conferă un comportament mai lejer, mai flexibil şi mai rezistent în raport cu titanul pur. Pentru calitățile sale speciale, beta-titanul a început să fie utilizat în domeniul ochelarilor odată cu integrarea lui în colecțiile realizate de Charmant Group Japonia, în anul 1990.

neomadeinitaly titanium