Model H1N1 GS0129

 

Dimensiuni:  65□13 / lungimea brațelor = 135 mm

Formă: replică a stilului iconic “pilot”

Material:  montură mixtă (frontal din monel, brațe din acetat de celuloză și monel)

Lentile: polarizante

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

Garanție: 2 ani

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul H1N1 GS 0129 confirmă notorietatea tipologiei pilot în lumea ochelarilor. Cu o tradiție de peste 75 de ani ce amintește de perioada dinaintea celui de-al doilea război mondial, frontalul cu punte dublă și anouri triangulate este încă vedeta multor colecții ce continuă mitul american  dream. Amplitudinea dimensiunii anoului îl recomandă segmentului masculin cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani. Comparativ cu versiunile pilot GS 0124XL sau GS0125, modelul beneficiază de o atenție sporită acordată robusteței și fiabilității structurii, brațele având o compoziție mixtă (monel și manșoane de acetat de celuloză). Balamaua flexibilă se adaptează unui comportament dinamic specific fie purtătorilor hiperactivi, fie unor condiții solicitante de utilizare. Tipologia clasică și finisajele în note atemporale determină încadrarea modelului GS 0129 în familia ochelarilor de soare cu valențe urbane, nefiind indicat pentru activități preponderent sportive.

Sistemul optic ce echipează modelul GS 0129 recurge la filtre polarizante ce reduc semnificativ disconfortul vizual și reflexiile deranjante din timpul deplasărilor pietonale sau conducerii auto, desfăşurate fie într-o zi senină, fie sub un cer acoperit de nori.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Compania 4Planets (Belluno-Italia) este deţinătoarea licenţei proprii pentru proiectarea, producția și distribuția colecțiilor de ochelari H1N1 Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare H1N1 Eyewear sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul 4 Planets-Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare H1N1 este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.