Model Blackfin BF590 Sardinia

Dimensiuni: 59□15 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: replică a tipologiei aviator

Material:  frontal din titan pur – brațe confecționate din beta-titan

Greutate: 13.80 g (montura fără lentile)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montură 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel - concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor: frontalul este produs dintr-o singură bucată de titan; brațe super-flexibile din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial; filtre solare de înaltă calitate din nylon.

Modelul BF 590 este adecvat ambelor genuri de purtători cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, interesați de avantajele ochelarilor de soare performanți, ce garantează vederea în deplină siguranță. Conturul frontalului și vigoarea punții nazale sunt inspirate de stilul ochelarilor aviator, silueta oversize fiind adecvată acestui model.

Având în compoziție cel mai ușor aliaj metalic din industria ochelarilor, consistența materialului generează o plăcută surpriză în momentul accesorizării fizionomiei.

Versiunea de culoare neagră a ochelarilor BF590 apare în videoclipul de promovare al campaniei BLACKFIN 2012.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare Blackfin sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul Pramaor Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare Blackfin este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

*Beta-titanul (ß-titan) este un aliaj de titan ce conține 85% titan,15% vanadiu și aluminiu, permițând realizarea unor subansamble ușoare, fine și delicate, capabile să reziste solicitărilor mecanice și chimice, concomitent cu creșterea elasticității. Beta-titanul este utilizat în mare măsură în domeniul ortodonțic, fiind adoptat pentru aparatele dentare în anii 1980. Acest tip de aliaj anticoroziv a înlocuit oțelul inoxidabil, având un modul de elasticitate aproape dublu comparativ cu oțelul inoxidabil austenitic.

Complet hipoalergenice si biocompatibile, aliajele de beta-titan prezintă forme alotropice de titan (numite beta) ce le conferă un comportament mai lejer, mai flexibil şi mai rezistent în raport cu titanul pur. Pentru calitățile sale speciale, beta-titanul a început să fie utilizat în domeniul ochelarilor odată cu integrarea lui în colecțiile realizate de Charmant Group Japonia, în anul 1990.

neomadeinitaly titanium