Blackfin BF 833 Raven Bay

 

Dimensiuni: 55□20 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: round oversize

Material: frontal din titan pur și brațe confecționate din beta-titan

Greutate: 23.5 g (montura cu lentile)

Culori: negru (1133), maro cu oranj (1134), negru cu auriu (1135)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare Blackfin BF883 Raven Bay sunt expresia modului în care managerii brandului privesc evoluția brandului, Blackfin fiind promovat atât ca un mesager al excelenței în domeniul ochelarilor din titan, cât și ca un reper al industriei italiene de ochelari.

Din punct de vedere tehnic, frontalul este produs prin frezare dintr-o singură bucată de titan; brațele super-flexibile sunt realizate din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial.  Pentru a crește adresabilitatea,  ochelarii sunt prevăzuți cu un sistem facil de ajustare predefinită a brațelor SWORDFISH ®. Montura este 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel, fiind concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor.

Din punct de vedere estetic, Blackfin BF883 Raven Bay reprezintă un balans între două categorii formale esențiale – cercul și pătratul. Derivată din linia naturală a ochilor, linia curbă a anoului este brusc secționată în zona temporală, montura marcând un teritoriu precis între cele două planuri verticale ce delimitează fizionomia. În cazul modelului BF883 C1135 (linia Blackfin Black Edition), pentru a sublinia accentul, designerii Blackfin au amplificat grosimea celor două linii verticale, alegând contrastul cromatic dintre auriul lucios și negrul mat prezent pe restul monturii.

Maxima versatilitate a formei round determină prezența modelului BF883 Raven Bay atât în linia Blackfin Sun, cât și în linia Blackfin Black Edition (C1135). În colecția curentă, Blackfin Sun BF883 este declinat în două versiuni cromatice ce oferă purtătorului posibilitatea de a selecta fie modele sobre – negru (C1133), fie modele îndrăznețe – negru cu oranj (C1134).

Considerați drept ochelari de soare cu reverberații istorice, BF883 au fost aleși să reprezinte tipologia round în catalogul dedicat promovării noii campanii de imagine _2020.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Blackfin este un house brand patentat de Pramaor Italy, fiind poziționat în segmentul premium eyewear designer.

Pentru mai multe detalii privind colecția de ochelari de soare Blackfin, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

Începând cu 26 octombrie 2012, ochelarii Blackfin sunt distribuiți în România de către Sover Optica.