Model Blackfin BF729 Shanks

 

Dimensiuni: 58□16 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: rectangulară

Material:  frontal și brațe confecționate din beta-titan*

Greutate: 11.60 g (montura fără lentile)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montură 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel - concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor: frontalul este produs prin frezare dintr-o singură bucată de beta-titan; brațe super-flexibile din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial; prevăzut cu articulație special patentată ATOM MiniTwin® și sistem facil de ajustare a brațelor Mini®; filtre solare de înaltă calitate din nylon.

BF729 este un model unisex adresat purtătorilor de ochelari de soare cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, atrași deopotrivă de funcționalitatea designului contemporan și de avantajele accesoriilor performante ce garantează vederea în deplină siguranță. Având în compoziție cel mai ușor aliaj metalic din industria ochelarilor, BF729 este un partener ideal pentru accesorizarea fizionomiei în lupta pe termen lung cu razele solare. Conturul rectangular al frontalului se adaptează ușor multor fizionomii, înlesnind asortarea și asigurând versatilitatea modelului în cadrul unui segment larg de consumatori.

Cele trei opțiuni cromatice a ochelarilor de soare Blackfin BF729 Shanks se disting prin rigoare și sobrietate formală, perfecțiunea și fiabilitatea detaliilor, autencitatea și exuberanța cromatică. Toate versiunile sunt echipate cu filtre strălucitoare datorită efectului oglindă aplicat pe lentile, o trăsătură particulară ce va atrage îndeosebi purtătorii îndrăzneți și dornici de experiențe memorabile.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare Blackfin sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul Pramaor Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare Blackfin este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

*Beta-titanul (ß-titan) este un aliaj de titan ce conține 85% titan,15% vanadiu și aluminiu, permițând realizarea unor subansamble ușoare, fine și delicate, capabile să reziste solicitărilor mecanice și chimice, concomitent cu creșterea elasticității. Beta-titanul este utilizat în mare măsură în domeniul ortodonțic, fiind adoptat pentru aparatele dentare în anii 1980. Acest tip de aliaj anticoroziv a înlocuit oțelul inoxidabil, având un modul de elasticitate aproape dublu comparativ cu oțelul inoxidabil austenitic..

Complet hipoalergenice si biocompatibile, aliajele de beta-titan prezintă forme alotropice de titan (numite beta) ce le conferă un comportament mai lejer, mai flexibil şi mai rezistent în raport cu titanul pur.