Model H1N1 GS0339

 

Dimensiuni:  56□17 / lungimea brațelor = 135 mm

Formă: trapezoidală

Material: montură integral confecționată din propionat de celuloză

Lentile: polarizante

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

Garanție: 2 ani

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul H1N1 GS 0339 se adresează ambelor genuri de purtători, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, ce îndrăgesc accesoriile autentice și fiabile. Frontalul amintește tipologia celui mai vândut model al tuturor timpurilor, ideal pentru a însoți cele mai variate fizionomii. Paleta cromatică sobră cuprinde 6 nuanțe, din care nu lipsesc culorile clasice – negru, havana sau gri antracit, alături de care pot fi alese monturi cu texturi antiderapante (modelele 04 si 05).

Sistemul optic bazat pe utilizarea filtrelor polarizante reduce semnificativ disconfortul vizual provenit din reflexiile luminii solare, ameliorând contrastele cromatice și netezind percepția contururilor, efecte ce amplifică experiența vizuală. În cazul modelului GS0339_06, filtrul optic este dublat de efectul blue mirror, ce readuce în actualitate aerul ochelarilor de soare ai anilor `80.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Compania 4 Planets (Belluno-Italia) este deţinătoarea licenţei proprii pentru proiectarea, producția și distribuția colecțiilor de ochelari H1N1 Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare H1N1 Eyewear sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul 4 Planets-Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare H1N1 este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.