Model Blackfin BF735 Black Gravity

Dimensiuni: 69□13 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: poligonală

Material:  frontal din titan pur / brațe confecționate din beta-titan*

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montură 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel - concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor: frontalul este produs prin frezare dintr-o singură bucată de titan; brațe super-flexibile din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial; filtre solare de înaltă calitate din nylon. Montura e prevăzută cu SWORDFISH®, un sistem facil de ajustare predefinită a brațelor de tip “trei in unu”ce permite opticianului să asigure un confort ideal purtătorului. Apasă pentru detalii tehnice privind sistemul SWORDFISH®.

Modelul BF735 Black Gravity este adecvat ambelor genuri cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, purtători de ochelari de soare atrași de beneficiile unei vieți sportive și interesați de avantajele accesoriilor performante ce garantează vederea în deplină siguranță. Având în compoziție cel mai ușor aliaj metalic din industria ochelarilor, BF735 este un partener ideal pentru accesorizarea fizionomiei în lupta pe termen lung cu razele solare. Conturul poligonal al frontalului are o siluetă futuristă, liniile de forță ale compoziției mărind efectul wow și amplificând senzația că montura a înfruntat gravitația într-o cădere de la foarte mare înălțime. Aspectul inedit al monturii este susținut de efectul tridimensional al contururilor, fațetele marcând un teritoriu precis de acțiune pentru lentilele cu efect oglindă (C544 și C554).

Cele trei versiuni cromatice a ochelarilor de soare Blackfin BF735 Black Gravity se disting prin energie, emoție, cutezanță și autencitate, oferind o alternativă remarcabilă prin aerul neconvențional și impactul viguros pe care-l transmit privirii. Nu e de mirare că aparțin unei colecții ce a primit statutul unui ambasador al excelenței, confirmând creativitatea specifică unui eyewear designer de sorginte italiană.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare Blackfin sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul Pramaor Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare Blackfin este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

*Beta-titanul (ß-titan) este un aliaj de titan ce conține 85% titan,15% vanadiu și aluminiu, permițând realizarea unor subansamble ușoare, fine și delicate, capabile să reziste solicitărilor mecanice și chimice, concomitent cu creșterea elasticității. Beta-titanul este utilizat în mare măsură în domeniul ortodonțic, fiind adoptat pentru aparatele dentare în anii 1980. Acest tip de aliaj anticoroziv a înlocuit oțelul inoxidabil, având un modul de elasticitate aproape dublu comparativ cu oțelul inoxidabil austenitic..

Complet hipoalergenice si biocompatibile, aliajele de beta-titan prezintă forme alotropice de titan (numite beta) ce le conferă un comportament mai lejer, mai flexibil şi mai rezistent în raport cu titanul pur.