Blackfin BF761 Brunswick

 

Dimensiuni: 59□14 / lungimea brațelor = 135 mm

Formă: aviator

Material:  frontal și brațe confecționate din beta-titan

Greutate: 14.26 g (montura fără lentile)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montură 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel - concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor: frontalul este produs prin frezare dintr-o singură bucată de beta-titan; brațe super-flexibile din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial; prevăzut cu ®, un sistem facil de ajustare a brațelor; filtre solare de înaltă calitate din nylon.

Ochelarii de soare Blackfin BF 761 sunt adecvați purtătorilor interesați de avantajele ochelarilor de soare performanți, ce garantează confortul vizual și protejează vederea. Conturul frontalului și vigoarea punții nazale sunt derivate din stilul ochelarilor aviator, expresivitatea fiind susținută de silueta extrem de fină a secțiunii anourilor. Montura este extrem de ușoară, robustă și flexibilă fiind integral confecționată din beta-titan. Blackfin BF 761 este prevazut cu filtre solare capabile să reducă semnificativ strălucirea solară și reflexiile deranjante din timpul șofatului sau altor activităţi desfășurate în aer liber, fie că ele se desfăşoară într-o zi senină sau sub un cer acoperit de nori.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Directiva Europeană 89/686/CEE. Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate direct sau la comandă în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Blackfin este un house brand patentat de Pramaor Italia, fiind poziționat în segmentul premium eyewear designer.

Pentru mai multe detalii privind colecția de monturi optice Blackfin, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

Începând cu 26 octombrie 2012, ochelarii Blackfin sunt distribuiți în România de către Sover Optica.